Ντ. Μπακογιάννη κατά Απ. Τζιτζικώστα: «Γκρεμίζοντας τη Νέα Δημοκρατία δεν φέρνεις το νέο»

25.10.2015

Επίθεση στον Απ. Τζιτζικώστα για όσα υποστήριξε για το ΕΛΚ εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο MEGA κάνοντας λόγο για διγλωσσία και υποκρισία  σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις του περί της υποψηφιότητάς της για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στα όσα δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο Mega την Κυριακή, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρει σε δήλωσή της:

«Η διγλωσσία και η υποκρισία δεν έχει καμία σχέση με το νέο. Είναι πιο παλιό από το παλιό. Ο κ. Τζιτζικώστας είχε εκφράσει δύο φορές στην κ. Μπακογιάννη στο συνέδριο στη Μαδρίτη, ότι δεν έχει καμία αντίρρηση για την υποψηφιότητά της στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα».

Στη δήλωσή της κ. Μπακογιάννη καταλήγει: «Γκρεμίζοντας τη Νέα Δημοκρατία δεν φέρνεις το νέο».

Ο κ. Τζιτζικώστας, αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στη Μαδρίτη, κατηγόρησε τον κ. Μεϊμαράκη για συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες στο θέμα της αντιπροεδρίας του ΕΛΚ και υποστήριξε ότι λόγω κακών χειρισμών ο ελληνισμός έχασε αυτή τη σημαντική θέση.

«Ενώ η παράταξη είχε επιλέξει ένα άλλο πρόσωπο για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προέκυψε ένα άλλο πρόσωπο, η κ. Μπακογιάννη. Προσωπικά πιστεύω λόγω συμφωνίας, από αυτές που συνηθίζονται να γίνονται στη Ν.Δ., συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες».

Κληθείς να διευκρινίσει αν εννοεί «συμφωνία πίσω από κλειστή πόρτα Μπακογιάννη – Μεϊμαράκη» απάντησε: «Βεβαίως», και ερωτηθείς ποιος ήταν ο στόχος, είπε: «οι εσωκομματικές εκλογές».