Ντ. Μπακογιάννη: Να γίνει Εξεταστική Επιτροπή για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

 5.12.2015

Εξεταστική Επιτροπή για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Η κα Μπακογιάννη είπε ότι «Εάν χρειάζεται μια εξεταστική είναι για το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Πληρώσαμε το αποτέλεσμα Βαρουφάκη και το οποίο είχε κόστος. Φτάσαμε σήμερα οι Ελληνικές τράπεζες να είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο το οποίο έχει υπάρξει και θα μετρηθούν αυτά διότι υπάρχουν νούμερα».

Γιατί όπως είπε «Ξεκινήσαμε από την κατάργηση του μνημονίου και σήμερα φτάσαμε στο ότι το τρίτο μνημόνιο θα είναι το τελευταίο».

Αναφερόμενη στο ασφαλιστικό είπε ότι «Το πρόβλημα με τον Τσίπρα είναι ότι δεν έφερε καμία πρόταση για το ασφαλιστικό. Κάτι γελοιότητες του Κατρούγκαλου λένε ότι δεν θα κοπεί τίποτα. Είναι η κοροϊδία».

Η κα Μπακογιάννη  είπε ασκώντας κριτική στη κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου ότι «Η ΝΔ ψήφισε το καλοκαίρι για να μπορέσει η χώρα να κρατηθεί μέσα στο ευρώ και όποιος το αρνείται απλώς κοροϊδεύει τον εαυτό του. Διαπραγματεύτηκε εξ ολοκλήρου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έφερε ένα αποτέλεσμα το οποίο εμείς δε θα φέρναμε. Το κόστος το πλήρωσε ο ελληνικός λαός ο οποίος και τους έφερε στην εξουσία».

Ενώ υπογράμμισε ότι «Αυτό που έγινε με τη Σένγκεν είναι κάτι το εξαιρετικά ανησυχητικό».