Ν. Νικολόπουλος: Επιμένει “Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!” και δεν ψηφίζει το πολυνομοσχέδιο

19.11.2015

Συστημένη απάντηση στον Καμμένο έστειλε ο Ν. Νικολόπουλος, που τον διέταξε να παραδώσει την έδρα του εάν απόψε δεν ψηφίσει τα προαπαιτούμενα για την πρώτη κατοικία και τα κόκκινα δάνεια.

Ο  βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook, τονίζει ότι δεν ψηφίζει τα μέτρα, αλλά και ούτε παραδίδει την έδρα του.

Μετά τις δηλώσεις του Νικολόπουλου πως θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και τη στάση του Πάνου Καμμένου, με την οποία τον καλεί να παραδώσει την έδρα του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ προέβη σε δήλωση μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Η πολιτική μου άποψη, θέση και στάση είναι γνωστή. Και δεν άλλαξε ποτέ: Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!

Δηλαδή, αυτό που λέγαμε όλοι προεκλογικά, με πρώτο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο στις ομιλίες του. Τώρα, λέει, ήταν γνωστά τα  «προαπαιτούμενα». Ωστόσο λησμονεί ο ίδιος, ότι τόσο  προεκλογικά σε ομιλία του στην Πάτρα (13 Σεπ 2015 Π. Καμμένος στην Πάτρα: Είμαστε εγγυητές της Α΄ κατοικίας όλων των Ελλήνων όσο και μετεκλογικά μετά από συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό (22.07.15 – Καμμένος: Η πρώτη κατοικία θα εξακολουθεί να προστατεύεται, διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί τους πλειστηριασμούς. Κι ας γνώριζε τα «προαπαιτούμενα».

Η στάση μου στη Βουλή ήταν, είναι και θα είναι ξεκάθαρη. Δεν πρόκειται να ψηφίσω, γα να μην εξαπατήσω τον ελληνικό λαό! Όσο για το ποιος εξαπατά ποιον, ο Ελληνικός Λαός το γνωρίζει πολύ καλά.

Εμένα από την πρώτη μέρα που με γνώρισαν οι πολίτες της Αχαΐας ως πολιτευόμενο έως και σήμερα -σχεδόν 30 χρόνια- μένω αμετακίνητος και απαράλλακτος, ασυμβίβαστος. Αυτό για άλλους  είναι προτέρημα για άλλους ελάττωμα. Όπως και να έχει έτσι είμαι, έτσι με ξέρουν οι συμπολίτες μου.

Τώρα σχετικά με την έδρα μου. Αυτήν, τη δίνουν και την αφαιρούν μόνον οι πολίτες. Άλλωστε έτσι ακριβώς έπραξε ο Πάνος Καμμένος όταν έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία και είχε δίκιο.

Θα είχε και σήμερα δίκιο αν όντως είχαμε εκλεγεί με αυτό το πρόγραμμα που φέρνει το Ν/Σ, τότε ΝΑΙ, θα έπρεπε να παραδώσω την έδρα μου. Όμως εμείς εκλεχτήκαμε υποσχόμενοι την προστασία ης πρώτης κατοικίας, την ενίσχυση των αδυνάτων και την μη επιβολή νέων φόρων. Αυτά δεν τα κάναμε …..

Έχω ήσυχη την συνείδηση μου.

Όσο για τα άλλα: Μεγαλοστομίες χωρίς αντίκρισμα. Η δική μας στάση είναι σαφής: Αρχή άνδρα δείκνυσι».