Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στο Θωμά Ρούσση-Λαοθάλασσα στην κεντρική ομιλία του στη Σκάλα Ωρωπού

Μεγαλειώδης συγκέντρωση. Μέγα πλήθος, μέγα πάθος. Ο λαός του Ωρωπού μίλησε, χθες, το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο Θωμά. Ψήφισε Θωμά για μια νέα τετραετία. Ψήφισε συνέχιση στα έργα και στην ανάπτυξη του Τόπου.

Ήταν μια συγκλονιστική συγκέντρωση κατά την  χθεσινοβραδινή προεκλογική ομιλία του Θωμά Ρούσση στην πλατεία ΚΤΕΛ στη Σκάλα Ωρωπού. Ήταν μια συγκέντρωση γιορτή. Μια συγκέντρωση νίκης. Μια συγκέντρωση από τα παλιά.

Από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες πολίτες του Δήμου Ωρωπού είχαν κατακλύσει κάθε γωνιά της πλατείας για να υποδηλώσουν έμπρακτα τη στήριξή τους στο Θωμά. Για να δηλώσουν και πάλι «Εμπιστευόμαστε το Θωμά».

Μια γιορτή της Δημοκρατίας, μια υπέροχη βραδιά στην οποία ανταποκρίθηκαν οι πολίτες που θέλουν ο Τόπος να πάει μπροστά. Να κάνει ένα ακόμα βήμα στο δρόμο της ανάπτυξης και να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού τόνισε πως «Ό,τι σας υποσχεθήκαμε το τηρήσαμε… Και συνεχίζουμε. Έχουμε την πρόταση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και μια καθημερινότητα ανθρώπινη. Για μεγάλα διαδημοτικά έργα πνοής για τον Δήμο Ωρωπού. Το πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό, είναι πραγματικό, είναι υλοποιήσιμο».

Ήταν ένας συγκλονιστικός Θωμάς που μίλησε μέσα από την ψυχή του. Που μίλησε με καρδιά. Μα πάνω από όλα μίλησε με στοιχεία για μια τετραετία κατά την οποία έγιναν  ή δρομολογήθηκαν έργα 85 εκατ. ευρώ. Και τα έργα δεν κρύβονται. Γιατί είχε και έχει πρόγραμμα. Γιατί δεν αντιγράφει και δεν δανείζεται προτάσεις και ιδέες. Είναι γνώστης του Τόπου και των αναγκών του, για αυτό μπορεί και προτείνει λύσεις.

«Αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα και μόνο αυτά. Οφείλουμε να τα λύσουμε. Γι’ αυτό εμείς επιλέγουμε τον δρόμο της ανάπτυξης… τον δρόμο της προόδου, τον δρόμο των έργων. Γιατί εμείς αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά είναι έργα. Μόνον έργα. Ο δρόμος της στείρας πολιτικής αντιπαράθεσης, ο δρόμος της λάσπης και της συκοφαντίας είναι δρόμοι που βαδίζουν άλλοι. Το ξέρετε… Τους ξέρετε…» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Ο Δήμαρχος  Ωρωπού  Θωμάς Ρούσσης ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους και έστειλαν το μήνυμα της νίκης. Μιας ξεκάθαρης νίκης από την πρώτη Κυριακή. Ευχαρίστησε όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλάι του καθόλη τη Δημαρχιακή θητεία του. Όλους τους πολίτες του Ωρωπού που στήριξαν το έργο του. Όλους αυτούς που τον εμπιστεύονται και δεν υποκύπτουν στις Σειρήνες των ΘΑ και των υποσχέσεων.

«Σας ευχαριστώ που μας στηρίξατε όλα αυτά τα πέντε δύσκολα χρόνια. Ήταν αγώνας καθημερινός και υπήρχαν μέρες πολύ δύσκολες για όλους μας. Μαζί  όμως παλέψαμε και κρατήσαμε όρθιο τον Δήμο μας. Τον Δήμο Ωρωπού. Χωρίς υπερβολή, χωρίς κομπασμό εργαστήκαμε και καταφέραμε να φέρουμε τον Δήμο μας πολλά βήματα μπροστά», τόνισε.