Ξεκίνησε η 1η Έκθεση Ανθοκομίας & Παραγωγών του Δήμου Ωρωπού

7.5.2016

Άνοιξε τις πόρτες της η 1η Έκθεση Ανθοκομίας & Παραγωγών του Δήμου Ωρωπού, χθες Παρασκευή 6 Μαΐου στο λιμάνι της Σκάλας Ωρωπού.

Μια πρωτοβουλία του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Ωρωπού σε συνεργασία με τη Νέα Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού ΝΕ.Ο.Σ.Ω, που διοργανώθηκε με εξαιρετική επιμέλεια.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, με τα περίπτερα των εκθετών να είναι πανέτοιμα να εξυπηρετήσουν και να ενημερώσουν τους επισκέπτες σχετικά με την παραγωγή τους.

Σήμερα Σάββατο, δεύτερη και τελευταία μέρα της Έκθεσης, αναμένονται ακόμα περισσότεροι επισκέπτες που θα σπεύσουν να θαυμάσουν τα χρώματα, τα αρώματα και τις γεύσεις.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Μ. Τόλια για την πρωτοβουλία και τα μέλη του, καθώς επίσης και στον κ. Γιώργο Παπαγεωργίου Σύμβουλο Επικοινωνίας, Τύπου & Οργανωτικού της Νέας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, για την εισήγησή του.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ωρωπού για την πρώτη μέρα της Έκθεσης έχει ως εξής:

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου κατά την πρώτη μέρα παρουσίασης της 1ης Έκθεσης Ανθοκομίας & Παραγωγών του Δήμου Ωρωπού.

Τα περίπτερα των εκθετών ήταν πανέτοιμα να εξυπηρετήσουν και να ενημερώσουν τους επισκέπτες σχετικά με την παραγωγή τους.

Η Έκθεση γέμισε, με χρώματα , αρώματα και γεύσεις . Θα είναι ανοικτή ΚΑΙ αύριο Σάββατο από τις 5 μμ – 10 μμ

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Μ. Τόλιας & ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Βελτανιώτης
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Μ. Τόλιας & ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Βελτανιώτης

 

Η Γραμματέας του ΝΠΔΔ κ. Αμαλία Σαμαρά
Η Γραμματέας του ΝΠΔΔ κ. Αμαλία Σαμαρά

Comments are closed.