Ξεκίνησε το διήμερο Μουσικό Φεστιβάλ στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού

Ξεκίνησε το διήμερο Μουσικό Φεστιβάλ, που διοργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Ωρωπού στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού, με rock συγκροτήματα το Σάββατο 19 Αυγούστου και συνεχίζοντας με rap την Κυριακή 20  Αυγούστου,

Τα νεανικά συγκροτήματα που εμφανίστηκαν χθες, Σάββατο, εξέπληξαν ευχάριστα το κοινό. Ήταν μια νεανική παρουσία που συγκίνησε και γέμισε ενθουσιασμό όσους παρακολούθησαν το πρόγραμμα καθώς νέα παιδιά με έφεση στη μουσική έδωσαν το δικό τους στίγμα στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Μέσα στον ιστορικό χώρο των Παλιών Φυλακών, σε ένα ήρεμο περιβάλλον οι ORANGE JUKEBOX, OYSAK KAI ARTIFICICAL BAND χάρισαν μια μοναδική μουσική βραδιά στους, θεατές που τους απόλαυσαν.

Νέα παιδιά, με ενθουσιασμό, αγάπη  για τη μουσική, με ωραίες φωνές και άψογες εκτελέσεις, παρέες παιδιών που με όνειρα έγραψαν τη δική τους ιστορία αποδίδοντας έξοχα τραγούδια από το έντεχνο,  ελληνικό και ξένο ροκ τραγούδι.

Μια μουσική πανδαισία που απέδειξε ότι υπάρχουν ταλέντα, υπάρχουν νέοι τραγουδιστές και μουσικοί που έχουν παιδεία, και δίνουν τη δική τους μάχη να βγουν στον αφρό της ζωής. Παιδιά, παρέες που έχουν μέλλον και προοπτική. Που χτίζουν το αύριο και θέλουν να διακριθούν. Γονείς που τα στηρίζουν και τα ενθαρρύνουν γιατί η μουσική δημιουργεί υγιείς ψυχές με συναισθήματα. Παιδιά που αξίζουν τη στήριξη και έχουν δικαίωμα να πάρουν τις δικές τους ευκαιρίες για να αποδείξουν ότι αυτή η πατρίδα, παρά τις όποιες δυσκολίες πάντα θα δημιουργεί και προχωράει μπροστά.

Η πρωτοβουλία του ΝΠΔΔ και Πολιτισμού είναι αξιέπαινη. Εμπιστεύτηκε αυτά τα παιδιά και τους έδωσε μια ευκαιρία να δείξουν το πόσο αξίζουν. Κι αυτά ανταποκρίθηκαν, παρά το άγχος, το τρακ  και την απειρία τους, μοναδικά σεβόμενα το κοινό αλλά και την προσπάθεια που έκαναν.

Συγχαρητήρια στους εμπνευστές της διοργάνωσης αλλά και στους αυριανούς τραγουδιστές και μουσικούς για την υπέροχη, ζεστή βραδιά που μας χάρισαν.

Απόψε, Κυριακή 20 Αυγούστου, επί σκηνής θα βρεθούν οι TROPEAU ROMAN, SMOK5,NICK-L, ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΣ, ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ,ΝΕΥΡΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ και  DJ WOE.

Το Φεστιβάλ με τα νεανικά συγκροτήματα της περιοχής του Δήμου Ωρωπού, έχει γίνει να θεσμός και το έχει αγκαλιάσει όλη  η νεολαία και ο κόσμος του τόπου μας. Ήταν μια από τις καλύτερες και, πάντως η πιο συγκινητική εκδήλωση του καλοκαιριού στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό  Καλοκαίρι 2017».