Ξεκαρδιστικό σποτ της ΚΝΕ για Τσίπρα και ΝΑΤΟ με έμπνευση από “Δυο ξένους”

Με ένα… καυστικό βιντεάκι σχολιάζει η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας την συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ αλλά και γενικότερα την στάση του μέσα στην συμμαχία και απέναντι στις ΗΠΑ.

Ένα απολαυστικό σποτ της ΚΝΕ για τη στάση του Τσίπρα απέναντι στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, όταν ήταν αντιπολίτευση και ζητούσε την (αυτο)κατάργησή του μέχρι και σήμερα, που στη διάρκεια της συνόδου που έληξε καμάρωνε για το ότι, την ώρα που ματώνει ο λαός «Διατηρήσαμε και διατηρούμε άνω του 2% τις αμυντικές μας δαπάνες σε σχέση με το ΑΕΠ μας, μένοντας συνεπείς γενικότερα στην εκπλήρωση των δεσμεύσεών μας έναντι της Συμμαχίας».

Πηγή έμπνευσης το αγαπημένο σε πολλούς σήριαλ της δεκαετίας του ’90 “Δυο ξένοι” και συγκεκριμένα η σκηνή που ο Τόλης (Αλέξανδρος Ρήγας) αποκηρύσσει τον κομμουνισμό για να κερδίσει την εύνοια ενός Αμερικανού στρατιώτη-αντικείμενου του πόθου.

Το μόνο που μένει τώρα είναι οι ποικιλώνυμοι “δικαιωματιστές” του διαδικτύου να διαρρήξουν τα ιμάτια τους για την ομοφοβία των κομμουνιστών, γιατί πώς ν’απαντήσεις με πραγματικά  επιχειρήματα στο βασικό σύνθημα του βίντεο πως ο Τσίπρας πολύ σκληρός για να πεθάνει”… είναι “εύκολος” όμως για να ξεπλύνει τους δολοφόνους»;

katiousa.gr