Ξεκινά  το έργο αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης στη Δ.Ε. Οινοφύτων

Ένα χρόνιο πρόβλημα που αφορά τις συχνές διακοπές στην  υδροδότηση της Δ.Ε. Οινοφύτων  βρίσκει  οριστική λύση, με την αντικατάσταση του Αγωγού ύδρευσης από το Διυλιστήριο προς τη Δεξαμενή στη θέση Πύργος.

Το έργο προϋπολογισμού 140 χιλ. ευρώ, είναι ενταγμένο και εγκεκριμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2018.

Η ένταξη του  δείχνει το αμέριστο ενδιαφέρον του Δημάρχου Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια και της Δημοτικής Αρχής, για την επίλυση ΄προβλημάτων που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Ε. Οινοφύτων κ. Γιάννης Καμινιώτης με δήλωσή του ευχαριστεί το Δήμαρχο Τανάγρας κ. Β. Περγάλια για την απόφασή του να δημοπρατηθεί άμεσα το έργο λέγοντας:

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια, γιατί ένα από τα έργα που είναι να δημοπρατηθούν στην ΔΕ Οινοφύτων και είναι ενταγμένο & εγκεκριμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου έτους 2018 είναι το έργο ” Αντικατάσταση Αγωγού Ύδρευσης από το Διυλιστήριο Οινοφύτων προς την Δεξαμενή στην θέση Πύργος Προϋπολογισμού 140.000,00 €” και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει.

Έτσι  ένα χρόνιο πρόβλημα με τις συνεχιζόμενες διακοπές του νερού οριστικά θα λυθεί».