Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το Καρναβάλι στο Χαλκούτσι Ωρωπού! (Εικόνες)

Ένα ακόμα ξέφρενο, τρελό Καρναβάλι, με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό  διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία και φέτος, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Χαλκουτσίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών, με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Ωρωπού.

Η καρδιά του Καρναβαλιού χτύπησε  και φέτος στο Χαλκούτσι! Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Την παράσταση έκλεψαν οι καλλίγραμμες Βραζιλιάνες, που έδωσαν άλλη νότα  με τους υπέροχους Latin  χορούς τους. Επίσης ο ταχυδακτυλουργός που μάγεψε με τα τρίκ του τα παιδιά, ο Βασιλιάς Καρνάβαλος Κιμ Ούν Γιούν  με την πυρηνική κεφαλή, η Βασίλισσα που ξεσήκωσε τους θεατές και όλα τα άρματα που συμμετείχαν από διάφορες περιοχές του Δήμου, καθώς και Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και καρναβαλιστές που έδωσαν το δικό τους χρώμα στην εκδήλωση.

Η πλατεία Χαλκουτσίου και το λιμάνι, με σύμμαχο τον καλό καιρό, ξεχείλισαν  από πλήθος κόσμου, που ήρθαν  από όλο το Δήμο Ωρωπού και τις γύρω περιοχές. Μικροί και μεγάλοι, ντυμένοι μασκαράδες διασκέδασαν με την ψυχή τους δίνοντας πάλι ζωή στο όμορφο χωριό με το γραφικό λιμανάκι. .

Κομφετί, το γνωστό μπουγέλο με τους αφρούς, οι σερπαντίνες, οι σοκολάτες και  οι καραμέλες που γέμισαν όλη τη διαδρομή, έκαναν μικρούς και μεγάλους να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, να χαρούν και να βγάλουν από μέσα τους τη διάθεση για ζωή.

Το Καρναβάλι, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Χαλκουτσίου, είναι μια μεγάλη γιορτή που έγινε πλέον θεσμός για το Δήμο Ωρωπού, καθώς συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων. με τις πολλές  εκπλήξεις του. Για μια ακόμα φορά ο Σύλλογος έβαλε τα δυνατά του αποδεικνύοντας τις ικανότητες του να διοργανώνει σπουδαίες εκδηλώσεις με μεράκι και ψυχή.

Παρών στο Καρναβάλι  ήταν ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, ως Πρόεδρος της κριτικής Επιτροπής και τα μέλη της ο πρώην Δήμαρχος και Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Οικονομάκος, ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΟΣΩ κ. Γιώργος Παπαγεωργίου, ο συγγραφέας κ. Δημήτρης Μακρυγιάννης, ο Αντιδήμαρχος κ Γιώργος Δάβρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής  Κοινότητας Χαλκουτσίου κ .Γιώργος Λιθαδιώτης και η Εκδότρια  της εφημερίδας «Άποψη τώρα» κα Σοφία Μπασκάκη.

Επίσης παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Μιχάλης Τόλιας, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανος Δάβρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Τσεκρεζής, Γιώργος Γιασημάκης, Άγγελος Χατζηιωάννου, Γιώργος Παπαγιάννης, Παναγιώτης Χασιώτης και οι Ανεξάρτητοι κ. Ανδρέας Γαζβινιάν και Νίκος Τζεβελέκος, καθώς και το μέλος του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. κ. Διονύσης Καμπιώτης.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε το άρμα «Το ασθενοφόρο-Εγχείρηση αλλαγής φύλλου», το δεύτερο «Οι Πρωτόγονοι» κα το τρίτο «οι Χίπηδες». Το πρώτο βραβείο από τα παιδικά άρματα απέσπασε το Νηπιαγωγείο Χαλκουτσίου.

Και του χρόνου!!!

1ο Βραβείο Εγχείρηση Αλλαγής Φύλου

 

2ο Βραβείο Πρωτόγονοι

 

3ο Βραβείο Χίπηδες