Ξεσηκώθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Δηλεσίου για τον περιορισμό λειτουργίας του κέντρου

15-7-2016

Ανάστατα είναι τα μέλη του ΚΑΠΗ Δηλεσίου από την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να μειώσει τις ώρες λειτουργίας του κέντρου στο οποίο περνούσαν ώρες ξεκούρασης και ψυχαγωγίας, δίπλα στη θάλασσα, οι συνταξιούχοι της περιοχής.

Όπως είναι γνωστό, με απόφαση της Δημοτικής Αρχής, τα ΚΑΠΗ δεν λειτουργούν, πλέον, το Σαββατοκύριακο για τους απόμαχους της τρίτης ηλικίας. Η απόφαση αυτή δυσαρέστησε τα μέλη του ΚΑΠΗ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων απέναντι στον Δήμαρχο κ. Β. Περγάλια.

Η απάντηση των συνταξιούχων ήταν να μεταβεί μια ομάδα 25 μελών των ΚΑΠΗ στο Σχηματάρι, όπου συνεδρίαζε σήμερα 15 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να θέσουν το πρόβλημα που έχει προκύψει αναζητώντας άμεσα λύση.

Η απουσία όμως του Δημάρχου από το Δημοτικό Συμβούλιο είχε ως αποτέλεσμα να μη συζητηθεί το θέμα προ ημερησίας, καθώς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν ήταν σε θέση να πάρουν κάποια απόφαση για το θέμα.

Μετά από πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Λάζαρου Μαυράκη αποφασίστηκε να συνεδριάσει εκτάκτως την επόμενη Τετάρτη το    Δημοτικό Συμβούλιο, για να παρευρίσκεται και ο Δήμαρχος κ. Β. Περγάλιας, με μοναδικό θέμα την αναζήτηση λύσης στο πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη λειτουργία των ΚΑΠΗ Δηλεσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του ΚΑΠΗ θα αποστείλουν τη Δευτέρα και εγγράφως το αίτημα τους για τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως άλλωστε τους ζητήθηκε.