Ξεσπά η Ζένια Μπονάτσου κατά του Λυκουρέζου και της θείας της

“Να πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει και τον δρόμο του. Και από εκεί και πέρα καμία επαφή».

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στις δυο κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία-Ελένη και Μάρθα.

Ο λόγος της ρήξης είναι το σπίτι της αείμνηστης ηθοποιού στο Πόρτο Ράφτη,  όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια η Μάρθα Κουτουμάνου. Θέση στην κόντρα πήρε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος στήριξε την κόρη του και ανέφερε πως η Μάρθα έχει κάνει κατάχρηση του σπιτιού, αφού ιδιοκτήτριες του είναι και οι δυο γυναίκες.

Ως απάντηση η Μαρία-Ελένη είπε χαρακτηριστικά για την αδελφή της: «Εγώ δε φτύνω εκεί που με βοηθάνε». Ως απάντηση στη συνέντευξη αυτή, η Μάρθα Κουτουμάνου την Παρασκευή 7 Ιουνίου, με μια επιστολή της στα Μέσα, δήλωσε πως δεν αισθάνεται καθόλου περήφανη που η αδερφή της και ο πατριός της βγάζουν στη δημοσιότητα όσα συμβαίνουν μέσα στην οικογένειά τους.

Μετά και από αυτό αποφάσισε να πάρει θέση η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη και κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου, η Ζένια Μπονάτσου.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο που έχει σταματήσει να μιλάει στον άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια αποκαλούσε παππού της, αλλά και τον τρόπο που η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου συμπεριφερόταν αμέσως μετά το θάνατο της ηθοποιού. Η Ζένια Μπονάτσου αναφέρθηκε στην κληρονομιά που άφησε πίσω η γιαγιά της και τον τρόπο που φέρθηκαν στη μητέρα της. Μάλιστα, η Ζένια σε σημείο των δηλώσεων που έκανε χαρακτηρίζει τη θεία της «ψωνάρα» και εξέφρασε την επιθυμία της: «Ιδανικά, σαν όνειρο ζωής θα ήθελα, θα ήθελα να τελειώσουν με τα δικαστήρια, να χωριστούν όλα στα δυο και να πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει και τον δρόμο του. Και από εκεί και πέρα καμία επαφή».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

thetoc.gr