Ξεφάντωσαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χαλκουτσίου στο Αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Με πολύ κέφι, μουσική και παιχνίδια πραγματοποιήθηκε το Αποκριάτικο πάρτι, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Χαλκουτσίου, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στην καφετέρια Safe Harbor στην πλατεία Χαλκουτσίου.

Οι μικροί μαθητές ντύθηκαν μασκαράδες και διασκέδασαν με την ψυχή τους, γεμίζοντας την αίθουσα με τις τρυφερές φωνούλες και τα γέλια τους.

Η διασκέδαση όμως δεν ήταν μόνο για τα παιδιά, καθώς μαζί τους φωτίστηκαν με πολλά χαμόγελα και τα πρόσωπα των γονιών που τα συνόδευαν.

Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Συλλόγου κα Στέλλα Λαουδή και στα μέλη, για την άψογη διοργάνωση και την χαρά που πρόσφεραν στους μαθητές αλλά και σε όλους όσους παρευρέθηκαν.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Χαλκουτσίου, είναι γνωστός για το αμέριστο ενδιαφέρον που δείχνει για τα παιδιά, καθώς και για τις υπέροχες δράσεις του.

Στις 3 Μαρτίου 2018, σας καλεί στην εκδήλωση που  διοργανώνει «Μητέρες της διπλανής πόρτας», όπου θα γίνει βιωματική παρουσίαση του βιβλίου της κας Μαίρης Κασαμπαλάκου «Αγαπώντας τον Αυτισμό», στις 18.00μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Χαλκουτσίου.