Ξεφάντωσαν οι Πετριλιώτες στον ετήσιο χορό τους στο Σχηματάρι

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου στο Σχηματάρι, η Δημοτική βραδιά  την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος των  Απανταχού Πετριλιωτών «Το Πέτριλο» υπό την αιγίδα της Δ.Η.Κ.Ε.Τ. στο πλαίσιο των Εκδηλώσεων «ΚΟΡΙΝΕΙΑ 2018»

Ήταν ένα λαϊκό δημοτικό γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί,  στον προαύλιο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου. Ένα παραδοσιακό γλέντι που έδειξε την αγάπη  και την ένωση που έχουν μεταξύ τους οι Πετριλιώτες   και την ανάγκη να εκφραστούν, να γλεντήσουν και να χορέψουν, όπως οι πρόγονοί τους έκαναν στη γενέθλια γη τους.

Εκατοντάδες Πετριλιώτες  όλων των ηλικιών και, κυρίως, νέα παιδιά αλλά και φίλοι του Συλλόγου, έδωσαν το παρόν σε αυτή τη γιορτή δείχνοντας ότι η παράδοση συνεχίζεται από γενιά σε γενιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Σύλλογος Απανταχού Πετριλιωτών ευχαριστεί από καρδιάς όλα τα μέλη : που ήρθαν μαζικά και με κέφι στον χορό και ιδιαίτερα τους φίλους μας, εντός και εκτός Σχηματαρίου, που μας στηρίζουν και που τους θεωρούμε φίλους ζεστούς κι’ αγαπημένους και θέλουμε να τους έχουμε πάντα κοντά μας!

Ευχαριστούμε όλους όσους συνετέλεσαν με την παρουσία τους στην μεγάλη επιτυχία του χορού μας που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, γεγονός που γίνεται ακόμη πιο σημαντικό εν μέσω κρίσης! Μια εκδήλωση που είχε όχι μόνο μεγάλη προσέλευση, αλλά – κατά γενική ομολογία – είχε παλμό, κέφι και ζωντάνια με την ορχήστρα να δίνει τον ρυθμό! Το γλέντι τελείωσε περασμένες… 8!!!!

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά και πάλι για την αγάπη και την υποστήριξη και ελπίζουμε του χρόνου να τα πάμε ακόμη καλύτερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με εκτίμηση το Δ.Σ»