Ξόδεψε 50.000 δολάρια για να μοιάσει στην Μελάνια Τραμπ αλλά έγινε… κάπως έτσι (Eικόνες)

ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩς ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ

Η Κλαούντια Σιέρα είχε γίνει παγκοσμίως γνωστή γιατί ήθελε να γίνει ακριβώς σαν την Μελάνια, κάνοντας 8 επεμβάσεις και δίνοντας 50.000 δολάρια. Οι επεμβάσεις λοιπόν έγιναν, αλλά όλοι έχουμε κάπως προβληματιστεί με το αποτέλεσμα.

Έχοντας την Μελάνια ως πρότυπο, η Κλαούντια πίστευε πως με αυτή την ολοκληρωτική αλλαγή θα ανακτούσε την χαμένη της αυτοπεποίθηση, την οποία είχε χάσει χρόνια λόγω της -κατ΄εκείνη- άσχημης μύτης της και των μαύρων μαλλιών και ματιών της.

ΠΡΙΝ

Ωστόσο οι οκτώ επεμβάσεις δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με την Μελάνια.

Αν και η ομοιότητα δεν υπάρχει, η Κλαούντια νιώθει πως αυτή η αλλαγή της άλλαξε την ζωή και πως τώρα νιώθει σαν Πρώτη Κυρία, δηλαδή δυναμική, όμορφη και λαμπερή.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

«Νιώθω σαν το πολύ φοίνικας που αναγεννήθηκε», λέει η Κλαούντια η οποία αποφάσισε να κάνει αυτή την αλλαγή όταν…. το ραντεβού της, της είχε πει πως έμοιαζε πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της (42 ετών).

Όπως ανέφερε η μητέρα ενός παιδιού, χρειάστηκε να διορθώσει την μύτη της, να «τραβήξει» τα μάγουλά της, να κάνει αυξητική στήθους, να κάνει λιποαναρρόφηση, εγχείρηση στην κοιλιά, ανύψωση στους γλουτούς και πολλά ακόμη.

ΜΕΤΑ

 

Πηγή:  iefimerida.gr