Οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική Οδό και πίστευε ότι οι υπόλοιποι πηγαίνουν λάθος (Βίντεο)

Ο οδηγός ξεκίνησε να πηγαίνει ανάποδα στην εθνική οδό Κορίνθου – Τρίπολης. Όχι μόνο δεν κατάλαβε έγκαιρα το λάθος του, αλλά έφτασε στο σημείο να κάνει νοήματα στους υπόλοιπους οδηγούς. Δείτε το αυτοκίνητο που προκάλεσε χάος…

Την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου οι 40 Αγίες που γιόρταζαν φύλαξαν όπως φαίνεται τους οδηγούς που κινούνταν στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τρίπολης. Ένας 80χρονος οδηγός χωρίς να το έχει αντιληφθεί κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα στη διαδρομή ταχείας κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί που τον συναντούσαν έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν την θανάσιμη μετωπική σύγκρουση. Εκείνος συνέχιζε αναπτύσσοντας ταχύτητα σα να μην συμβαίνει τίποτα, όπως ανέφεραν κάποιοι από τους οδηγούς που τον συνάντησαν. “Έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει το παραμικρό” έλεγαν χαρακτηριστικά.

Μέχρι την στιγμή που βρέθηκαν μπροστά του και στα δύο ρεύματα ένα φορτηγό σούπερ μάρκετ και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας. Ο έμπειρος οδηγός του ΚΤΕΛ ακινητοποίησε το λεωφορείο λίγο πριν τη σύγκρουση. Τραγικό είναι ότι ο 80χρονος έκανε νόημα στον οδηγό να αλλάξει κατεύθυνση γιατί τον εμπόδισε!

Τελικά μετά από λίγο και πριν πατήσει τα 81 έτη, κατάλαβε ότι πρέπει να κάνει αναστροφή επί τόπου και να μπει στη σωστή πορεία. Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε διερχόμενος οδηγός στην εθνική οδό…

Πηγή: peloponnisosnews.gr