Οι Αλχημιστές έδωσαν μια εξαιρετική συναυλία στο Σχηματάρι

 Μία ακόμη εξαιρετική διοργάνωση από τη Δ.Η.Κ.Ε.Τ. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων  ΚΟΡΙΝΕΙΑ 2017, με τις μουσικές «αλχημείες» των Αλχημιστών  σε γνωστά ελληνικά λαϊκά κομμάτια που μάγεψαν το κοινό, το βράδυ του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου στην κεντρική  πλατεία του Σχηματαρίου.

Ήταν μια συναυλία για όλες τις ηλικίες, με τραγούδια διαχρονικά που κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής μουσικής. Οι Αλχημιστές ενθουσίασαν το κοινό κι έδωσαν ένα ακόμα μήνυμα ότι το ελληνικό τραγούδι ακόμα και με ροκ στιλ δοσμένο συναρπάζει. Αρκεί να γίνεται με σεβασμό από τους καλλιτέχνες. Και οι Αλχημιστές έχουν παντρέψει άψογα τους στίχους με τους σύγχρονους ήχους δίνοντας μια μοναδική αίσθηση των ικανοτήτων τους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Σχηματαρίου κ. Ηλίας Δημητρίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Κουρουτός, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ κ. Αλέξανδρος Ανυφαντής, ο Αντιπρόεδρος κ. Διομήδης Δριχούτης, η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Ελένη Ζαφειροπούλου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ξενοφών Χαρίσης, Χρήστος Πέτρου, Χρήστος Σαμουρέλης, Αντώνης Κανέλλος  και η κα Ευγενία Πινήτα.