Οι «Ενεργοί Πολίτες Δηλεσίου» δημιούργησαν διαδρόμους με άμμο στην Παραλία Πλάκα Δηλεσίου

Εννέα διαδρόμους για την ασφαλή διέλευση των λουόμενων στην θάλασσα, στην παραλία της Πλάκας Δηλεσίου, δημιούργησαν σήμερα Σάββατο 16 Ιουνίου τα μέλη του Συλλόγου «Ενεργοί Πολίτες».

Οι «Ενεργοί Πολίτες Δηλεσίου», παρουσία του Δημάρχου Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια, του Αντιδημάρχου Οινοφύτων κ. Γιάννη Αναστασίου και της Προέδρου του Κοινωνικού Παντοπωλείου κας Ελένης Ζαφειροπούλου, προχώρησαν σε μια αξιοζήλευτη  εθελοντική πρωτοβουλία.

Τοποθέτησαν μέσα στη θάλασσα δεκάδες οικολογικά τσουβάλια με ποταμίσια άμμο, δημιουργώντας διαδρόμους ώστε να μπορούν οι λουόμενοι να εισέρχονται με ασφάλεια, καθώς η ακτή έχει πέτρες.

Από το πρωί συνεργείο του Δήμου Τανάγρας με επικεφαλής  τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Μούσιο και τον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Διονυσόπουλο, καθώς και τη συμμετοχή μελών του Συλλόγου, καθάρισαν την παραλία και προχώρησαν στον καθορισμό των διαδρόμων.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, που δείχνει τη δύναμη των εθελοντών για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης της περιοχής του Δηλεσίου, ώστε να γίνει και στην πράξη η περιοχή το επίνειο του Δήμου Τανάγρας.

Να σημειώσουμε ότι η παραλία της Πλάκας Δηλεσίου είναι μια, πλήρως, οργανωμένη ακτή, με ομπρέλες, κιόσκια, ντουζιέρες, ναυαγοσώστη, καθαρά νερά, η οποία έχει πάρει γαλάζια σημαία χάρις τις καθημερινές προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και το ενδιαφέρον του Δημάρχου.