Οι ευχές έγιναν… αστέρια-Δεκάδες φαναράκια στον ουρανό της Πρέβεζας

 

Δεκάδες φαναράκια φώτισαν αργά το απόγευμα τον ουρανό της Πρέβεζας και με το ελαφρύ αεράκι του Αμβρακικού Κόλπου, έφτασαν μέχρι τον ουρανό «μεταφέροντας προς το αστέρι των Χριστουγέννων», τις ευχές που μικροί και μεγάλοι είχαν γράψει σε κάθε ένα από αυτά.

Η Νύχτα των Ευχών, που πραγματοποιήθηκε στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς» στην Πρέβεζα, ζέστανε τις καρδιές όλων όσοι βρέθηκαν εκεί και έγινε αφορμή, ο καθένας να «επιλέξει» την πιο δυνατή του επιθυμία.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Πρέβεζας, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας και εντυπωσίασε όχι μόνο τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία με τα γιορτινά φώτα της πόλης να καθρεφτίζονται στα νερά του Αμβρακικού και να μοιάζουν με αστέρια που κατέβηκαν από τον ουρανό.

Τη γιορτή της παραμονής των Χριστουγέννων, πλαισίωσαν μουσικά, ο ταλαντούχος μουσικός Γιώργος Ζιώρης και η μπάντα του με αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Η Νύχτα των Ευχών, ήταν η κορύφωση μια γιορτινής μέρας που ξεκίνησε στις 11:30 πμ, με την γιορτή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, κατά τη διάρκεια της οποίας κληρώθηκαν 100 και πλέον δώρα, προσφορά των καταστημάτων της πόλης.

Στη σκηνή ανέβηκε επίσης το νεανικό συγκρότημα Κρόταλα από την Άρτα, ενώ η Φιλαρμονική «Ορφέας» έπαιξε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Τις ευχές του προς όλους για καλά Χριστούγεννα, έστειλε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης.

iefimerida.gr