Οι Θρυλικοί ΖΝ για μια και μοναδική εμφάνιση στο Dreamland Festival στο Ο.Α.Κ.Α την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου!

Πριν μερικές εβδομάδες “έσκασε” σαν βόμβα η είδηση της επανένωσης του θρυλικού συγκροτήματος των Ζωντανών Νεκρών. Με μια ταυτόχρονη live μετάδοση στα προσωπικά προφίλ τους στο instagram τα μέλη του συγκροτήματος ανακοίνωσαν την απόφαση τους να εμφανιστούν στο Dreamland festival στην Αρχαία Ολυμπία. Η ζήτηση των εισιτηρίων από τις πρώτες κι ολας ημέρες όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία αναγκάζοντας μάλιστα την διοργάνωση να μεταφέρει ολόκληρο το φεστιβάλ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ο.Α.Κ.Α για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τους φαν του συγκροτήματος.
Πριν λίγες ημέρες η διοργάνωση του φεστιβάλ ανακοίνωσε πως η εμφάνιση των ΖΝ θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο 360 μοιρών stage κάνοντας τους έτσι τους πρώτους Έλληνες καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν με τέτοιο τρόπο!
Η προπώληση έχει ξεκινήσει διαδικτυακά μέσω Viva και του επίσημου website του φεστιβαλ www.dreamland-greece.gr αλλά και σε κατά τόπους καταστήματα των Wind, Public, Mymarket, Metro cash & carry, BP, SHELL, EKO. Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 15€ προπώληση και 18€ στα εκδοτήρια με ΟΡΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ τα 5000 δίνοντας έτσι στην εμφάνιση τους μεγαλύτερη αξία μιας και θα την παρακολουθήσει συγκεκριμένος αριθμός φαν!
Μια εμφάνιση που θα χαρακτηριστεί viral μιας και ίσως να είναι η μοναδική που θα πραγματοποιήσει το συγκρότημα αφού οι διαμάχες και οι κόντρες ανάμεσα σε μέλη του είναι μεγαλειώδεις απασχολώντας φαν αλλά και τον γενικότερο χώρο της Ελληνικής μουσικής σκηνής!
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ραντεβού στην πολυσυζητημένη εμφάνιση των ΖΝ στο Dreamland festival στο Ο.Α.Κ.Α.!
Την ίδια ημέρα θα εμφανιστούν ένα πλήθος dj και καλλιτεχνών που πλαισιώνουν το line up του φεστιβάλ. Οι εμφανίσεις ξεκινάνε στις 3 μ.μ. και λήγουν στις 2 π.μ. μετατρέποντας τον χώρο σε ένα τεράστιο υπαίθριο after party με djs όπως ο Christian Cambas και πολλοί άλλοι! Οι ΖΝ θα ανέβουν στην σκηνή στις 8 μ.μ και θα έχουν open time act.