Οι Κυνηγοί Ονείρων, οι 9ΜΜ και οι Μανιφέστο στο ΑΝ Club στις 31 Μαρτίου

Το Σάββατο 31 Μαρτίου, οι 9ΜΜ (εννιά χιλιοστά), οι Κυνηγοί Ονείρων & οι Μανιφέστο συμπράττουν επί σκηνής, σε μία μοναδική συναυλία στο ιστορικό An Club.Τα τρία συγκροτήματα, με διαφορετική ηχητική αλλά και στιχουργική προσέγγιση, με δυναμισμό και έντονο κοινωνικό προβληματισμό, έρχονται και συστήνονται ως η Νέα Ελληνόφωνη Ροκ Σκηνή!

Το ελληνικό ροκ περνάει στην αντεπίθεση!

Οι 9ΜΜ (Αθήνα) με ηλεκτρονικές προσμίξεις, τραχύ ήχο  και γεμάτο ευθύτητα και ένταση στίχο, οι Κυνηγοί Ονείρων (Αθήνα) με λυρικό-ποιητικό στίχο, ηλεκτρισμένες κιθάρες, υψηλές ταχύτητες, συμφωνικά και παραδοσιακά στοιχεία και οι Μανιφέστο (Άρτα) με μοντέρνο προοδευτικό ήχο, δυναμικό ρυθμικό υπόβαθρο και άμεσες στιχουργικές αναφορές είναι ένας συνδυασμός που θα ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό ροκ κοινό.

Και τα τρία συγκροτήματα έχουν κυκλοφορήσει από δύο άλμπουμ και singles, ενώ έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με πολλούς καλλιτέχνες , έχοντας εμπειρία και επαγγελματισμό σε αυτό που κάνουν. Πέρα από τις προσωπικές τους δουλειές, συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμά των ζωντανών εμφανίσεων τους  ανατρεπτικές διασκευές από άλλους καλλιτέχνες ως μια διαφορετική άποψη, που βελτιώνει την επαφή με το κοινό.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Γενική είσοδος: 8 ευρώ

AN CLUB | Σολωμού 13 – 15 | Εξάρχεια. Αθήνα

Περισσότερες Πληροφορίες:

F: AnClubOfficial | S: www.anclub.gr | T: 210 3305056