Οι πρώτες εικόνες λίγα λεπτά πριν την έναρξη του 3ου Ημιμαραθώνιου Ωρωπού 2018

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει ο 3ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού Oropos Seaside Race 2018, στη Σκάλα Ωρωπού που συνδιοργανώνουν η ΚΕΔΩ και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ωρωπού.

Από το πρωί εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών έχουν κατακλύσει το λιμάνι και ετοιμάζονται για τον Ημιμαραθώνιο αλλά και τις αποστάσεις των 10χιλ, 5 χιλ ,1500 μέτρων για παιδιά και 1.000 για τα ΑΜΕΑ.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θ Ρούσσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Βελτανιώτης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Μ. Τόλιας, ο υποψήφιος Βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων  κ. Αλέξανδρος Ανδριώτης  και η οργανωτική Επιτροπή βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης και συντονίζουν τις λεπτομέρειες για την έναρξη του μεγάλου αγώνα.

Σε λίγο η μεγάλη αθλητική γιορτή του Δήμου Ωρωπού θα δώσει χρώμα στη πόλη με σύμμαχο τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες.

Να θυμίσουμε ότι από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 μμ θα είναι κλειστοί όλοι οι κεντρικοί  δρόμοι και οι παράδρομοι που οδηγούν στην παραλιακή Λεωφόρο Μαρκοπούλου και στη Σκάλα Ωρωπού. Μοναδική οδός προσέγγισης στον Ωρωπό θα είναι από την Μαλακάσα.

3ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού-Oropos Seaside Race 2018, Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

  • Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου 21.1 χλμ.:   09:00
  • Εκκίνηση Αγώνα 10 χλμ.:                     09:15
  • Εκκίνηση Αγώνα 5 χλμ.:                       09:15
  • Εκκίνηση Αγώνα 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικού – Γυμνασίου: 09:20
  • Εκκίνηση Αγώνα 1 χλμ. για ΑμεΑ:       11:50

Η διοργάνωση, η οποία έχει καθιερωθεί ως ένα ετήσιο μοναδικό αθλητικό γεγονός, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ωρωπού, την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος «BE ACTIVE» ERASMUS+.