Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Γυμνασίου Καλάμου έκοψαν την Βασιλόπιτα

Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Γυμνασίου Καλάμου

Πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Καλάμου, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 το απόγευμα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικής βασιλόπιτας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου και Γυμνασίου Καλάμου, σε μία κατάμεστη αίθουσα ,με την συμμετοχή του Διοικητικού Συμβουλίου, των γονέων, φίλων, μαθητών και φορέων του Δήμου μας. Ήταν καθ’ ομολογία μία θαυμάσια, σεμνή εκδήλωση βασισμένη  στην αγάπη προς τα παιδιά μας.

Η Πρόεδρος κα Εμμανουέλα Κωτσοπούλου Γαρμπή αφού καλωσόρισε τους Πατέρες της εκκλησίας μας, τους  επίτιμους καλεσμένους, τους γονείς, τα παιδιά , ανεφέρθη στα πεπραγμένα του Συλλόγου και στο κοινωνικό έργο που επιτελεί.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησαν, ο Αιδεσιμότατος πατέρας Μιχαήλ Βαλεωντής εφημέριος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλάμου και ο πατέρας Νικόλαος εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νέων Παλατίων, ό οποίος ανεφέρθη  στους Τρείς Ιεράρχες και στο έργο τους.

Ο Πρόεδρος του δεκαπενταμελούς Γυμνασίου Καλάμου κ. Άγγελος Γαρμπής  έκοψε την πίτα με μία ευχή «Ευχόμαστε φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά».

Ο Αντιπρόεδρος του δεκαπενταμελούς Λυκείου Καλάμου κ. Αντρέας Ταμπάκου  κόβοντας την πίτας, ευχήθηκε Υγεία, αγάπη, χαμόγελα, δύναμη και κάθε στόχος που βάζουμε να επιτυγχάνεται!
Και όλοι μαζί ευχόμαστε στον Πρόεδρο κ.  Νίκος Ράπτης Πρόεδρος γρήγορη ανάρρωση.

Ο Τυχερός που κέρδισε το φλουρί της πίτας, ήταν ο κ. Γιώργος Μαντάς Πρόεδρος της Δ/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Το χρηματικό πόσο που αναλογούσε , ευγενική χορηγία του Πλοιάρχου κ. Μιχάλη Γαρμπή, ο κ. Μαντάς το δώρισε αμέσως και με πολύ αγάπη στον μικρό μας φίλο, αγαπητό σε όλους, Τιμόθεο Στεφανουδάκη.

Στην εκδήλωση η Σοφία Κωτσοπούλου, με την θαυμάσια φωνή της, ερμήνευσε, τραγούδια αγάπης.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας ανώνυμους και επώνυμους,  που είναι πάντα αρωγοί στις προσπάθειες μας .

Τον Μέγα Χορηγό μας, ο οποίος επιθυμεί την ταπεινή οδό της ανωνυμίας, τον κ. Γιώργο Μαντά Πρόεδρος Δ/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας, την ΚΕΔΩ, τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού κ. Μιχάλη Τόλια, την Τράπεζα Τροφίμων, τον Πανοσιολογιότατο πατέρα Αρσένιο Κωτσόπουλο, τον Πλοίαρχος Μιχάλης Γαρμπής, τα Ζαχαροπλαστεία Ιδιαίτερο και Άγκυρα , τον κ. Κώστα Λεμονίτση , το κρεοπωλείο ΝΑΞΟΣ στους Αγίους Αποστόλους, τον κ. Αναγνωστόπουλος από την  Φωτεινή Γραμμή, την Πιτσαρία Coco Pan , τον Φούρνο Νικολάου Ωρωπός, τον  Γιώργο Βλαντή Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγία Μαρίνα & Γραμματέα της ΕΣΠΑΑΚΑ για τα υπέροχα ημερολόγια, τον Υπεύθυνο της « Επιτροπής Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Ωρωπού» κ. Στέλιο Σαμαρά και την κα Αμαλία Σαμαρά που πάντα στέκονται δίπλα μας συνοδοιπόροι και συμβάλουν τα μέγιστα σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Τοπικής Κοινότητας Καλάμου κ. Δημήτρης Χορμοβίτης, ο κ. Γιώργος Μαντάς Πρόεδρος Δ/ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ο κ. Ανδρέας Θεοδώρου Δ.Σ. Αντιπρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Ωρωπού, ο κ. Γιώργος Κανούσης Τοπικός Σύμβουλος Καλάμου, ο τέως Λυκειάρχης Καλάμου Ιγνάτιος Σανταβάς, Πρόεδρος του Μ.Π.Ε.Σ.Κ.Α κα Νότα Γιάγκου, ο Πρόεδρος της Ε.Π.ΟΙ.Ω. κ. Γιώργος Στεφανουδάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ωρωπού ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ, κ. Χρόνης Λεμονίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αυλωνιτών ΤΟ ΣΑΛΕΣΙ κα Μαίρη Σαμπάνη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Καλάμου κ. Χρήστος Ζιώγας, ο Πρόεδρος του Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Καλάμου κ. Δημήτρης Φραγκομίχαλος, η κα Γαρυφαλλιά Λεμπούση καθηγήτριά μας.

Επίσης οι παίκτες του Αρκαδικού Κανέλλος Γαρμπής , Ρέντικατ Ντόβιτας, ο Πορφύριος Κωτσόπουλος του Μανδραϊκού και ο κ. Γιάννης Νικολάου Προπονητής, παίκτης Α.Ε. Δηλεσίου.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας όλους  όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και σας Ευχόμεθα  Καλή και Ευήμερη Χρονιά .

Εκ των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων Λυκείου και Γυμνασίου Καλάμου

Εμμανουέλα Κωτσοπούλου-Γαρμπή

Πρόεδρος