Οι Χειροποίητες Γεύσεις Απέργης στο Σχηματάρι γιορτάζουν τα γενέθλιά τους!!!

Το κατάστημα Χειροποίητες Γεύσεις Απέργης γιορτάζει σήμερα τα πέμπτα γενέθλια του και μπαίνει σε εορταστικό mood!!!

Από τις 16 Αυγούστου 2016 είναι κοντά σας και γεμίζει τη ζωή σας με υπέροχες χειροποίητες γεύσεις φτιαγμένες με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά, πάντα ένα βήμα μπροστά στις γευστικές απολαύσεις.

Καθημερινά μπορείτε να απολαύσετε την καλύτερη ποιοτική πίτσα με χειροποίητη ζύμη φτιαγμένη με μυστική συνταγή που θα σας φτάσει στο αποκορύφωμα της απόλαυσης.

Για τους λάτρεις του πεϊνιρλί προτείνουμε το γίγας πεϊνιρλί με κιμά και γίγας πεϊνιρλί με τυρί και μπέικον, ενώ μπορείτε να φτιάξτε το δικό σας με υλικά της επιλογής σας.

Αξίζει, επίσης, να δοκιμάστε τη νέα χωριάτικη πίτα, την παστουρμαδόπιτα και το σουφλέ πατάτας, μια γευστική πανδαισία με πατάτα, μπέικον, γκούντα και κρέμα γάλακτος.

Φυσικά τι καλύτερο από το να ολοκληρώσετε το γεύμα σας με το καλύτερο χειροποίητο παγωτό Kayak για το οποίο… λιώνουν σε Σαν Φραντσίσκο και Ντουμπάι!

Τις Χειροποίητες Γεύσεις μπορείτε να τις βρείτε στο νέο κατάστημα που λειτουργεί από το Φεβρουάριο στη Λεωφόρο Οινόης & Τανάγρας στο Σχηματάρι. Στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο θα ευχαριστηθείτε καλό φαγητό αλλά και το καφεδάκι ή το φυσικό χυμό σας με καλή μουσικούλα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Οι Χειροποίητες Γεύσεις πάνε παντού καθημερινά και είναι πάντα δίπλα σας σε όλες τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις και όχι μόνο, με catering στο δικό τους χώρο ή στο δικό σας.

Μόνο για εσάς τα καλύτερα από τις Χειροποίητες Γεύσεις Απέργη!