Οι 17 λέξεις του Γιώργου Πατούλη στην ερώτηση για τον χωρισμό του

Η απάντηση του περιφερειάρχη Αττικής

«Ζούμε χωριστά με τον Γιώργο, αντιμετωπίζουμε μία κρίση» ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη το Σάββατο και αμέσως τα φώτα στράφηκαν στο άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι.

Το πρωί της Δευτέρας, η Μαρίνα Πατούλη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, «λύγισε» μιλώντας για το χωρισμό της από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Περιφερειάρχη Αττικής.

«Δεν ξέρω καν που μένει ο Γιώργος, εδώ και δύο μήνες προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του» σημείωσε με «σπασμένη» φωνή η Μαρίνα Πατούλη.

Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη για το συγκεκριμένο θέμα ήρθε από την εκπομπή «Happy Day» του Alpha και περιλάμβανε 17 λέξεις.

«Βρίσκομαι σε διαρκείς συνομιλίες για τον κορονοϊό με τον Υπουργό Υγείας. Τα υπόλοιπα είναι προσωπικά θέματα. Ευχαριστώ» αρκέστηκε να απαντήσει ο Γιώργος Πατούλης στη δημοσιογράφο της πρωινής εκπομπής του Alpha που τον κάλεσε.

«Δεν ξέρω καν που μένει ο Γιώργος, εδώ και δύο μήνες προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του»
Τη δύσκολη περίοδο που περνάει στο γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη περιέγραψε με λυγμούς η Μαρίνα Πατούλη.

Με κλάματα μίλησε στο «Ευτυχείτε» και είπε ότι ο σύζυγός της έχει φύγει εδώ και δύο μήνες από το σπίτι και πως η ίδια δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί του και δεν γνωρίζει καν πού μένει.

«Καμιά γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media, που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει. Προσπαθώ εδώ και δύο μήνες να επικοινωνήσω μαζί του και απαξιώνει να μου μιλήσει ακόμα και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία το οποίο αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, τον έχω προσκαλέσει για να τα συζητήσουμε και με ειδικούς, να πάρουμε κοινές αποφάσεις, δεν μου απαντάει καν» είπε.

«Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του, να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, περνάω έναν θάνατο και αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμα χειρότερος. Σε μια πορεία 35 ετών μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα, η γυναίκα κρατάει στο σπίτι. Νομίζω γίνομαι κατανοητή. Εμένα δεν με αφορά το τρίτο πρόσωπο, η οικογένεια είναι πάνω. Η μεγαλύτερη βία, είναι η βία της σιωπής. Για ποιο λόγο; Θα ήθελα να το ξέρω! Τον προκαλώ και μέσα από την εκπομπή σου. Θα προσπαθήσω να μπορέσω μόνη μου πια να στήσω το σπίτι. το παιδί, τον εαυτό μου…» ανέφερε.

«Είναι ένας σοβαρός, αξιόλογος άνθρωπος και αυτή την εικόνα είχα γι’ αυτόν όλα αυτά τα χρόνια που είμαι δίπλα του. Πραγματικά, βλέπω έναν άλλον άνθρωπο. Με ξενίζουν πάρα πολλά και στην πολιτική του πορεία και στις επιλογές του και στην περιθωριοποίηση που έχει κάνει σε εμένα στο οποίο δεν μπορώ να δώσω απαντήσεις. Ελπίζω να ακούσει τις εκκλήσεις μου και να μας απαντήσει» κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.

newsbeast.gr