Ολγα Κεφαλογιάννη: Δεν έκανα παιδί γιατί δεν μου έτυχε -Είμαι 43 ετών

Για την άλλη Ολγα Κεφαλογιάννη, αυτή πέρα από την πολιτική μίλησε η ίδια η βουλευτής στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη Ooh La La.

Η συζήτηση, αμέσως στράφηκε στην προσωπική ζωή της Όλγας Κεφαλογιάννη, με την Σάσα Σταμάτη να την ρωτά ευθέως αν ενοχλείται που χαρακτηρίζουν συμβατικό το γάμο της, επειδή δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί με τον σύζυγό της: « Θεωρώ ότι όλοι αυτοί που διαφημίζουν τον έρωτά τους κάνουν μεγάλο λάθος».

Στην ερώτηση της Σάσας Σταμάτη αν ο άντρας της… τρώει παντόφλα, η κυρία Κεφαλογιάννη γέλασε και ρωτώντας «θα αστειεύεσαι», εξήγησε πως θωρεί «ότι δεν πρέπει ποτέ μία γυναίκα να καπελώνει τον άντρα της. Δεν ψάχνω το κινητό του. Έχω πάντα μία σκέψη, όταν ψάχνεις βρίσκεις».

Ερωτώμενη αν την ενοχλεί η ερώτηση γιατί δεν έχεις κάνει παιδί, η Ολγα Κεφαλογιάννη λέγοντας πως «τo να κάνω παιδί ήταν κάτι που θα ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν μου έτυχε», δήλωσε ότι νιώθει υπερπλήρης με τα έξι πολυαγαπημένα της ανίψια, τα παιδιά που έχουν οι δύο αδελφές της.

Εξομολογήθηκε ακόμη κάτι εντελώς άγνωστο, ότι από μικρή την τραβούσε το θέατρο και υπήρξε στιγμή, σε μικρή ηλικία, που είχε σκεφθεί να σπουδάσει υποκριτική, παράλληλα, όμως, με τις σπουδές της στη Νομική.

Τέλος, αποκάλυψε την ηλικία της χωρίς κανένα δισταγμό. «Γράφεται παντού, αν πατήσεις στο Google θα τη βρεις. Είμαι γεννηθείσα το 1975».

Πηγή:  iefimerida.gr