Ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος από το «Χαρούμενο & Δημιουργικό Καλοκαίρι 2016» της Κ.Ε.Δ.Ω.

11.7.2016

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού διοργάνωσε και φέτος το πρόγραμμα «Χαρούμενο & Δημιουργικό Καλοκαίρι 2016» που αφορά παιδιά εργαζόμενων  γονέων.

Παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το πρόγραμμα εξελίσσεται  κανονικά, εμπλουτισμένο, διάρκειας 6 εβδομάδων (21 Ιουνίου-29 Ιουλίου), χωρισμένο σε δύο περιόδους,  δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να ξεφύγουν από τη καθημερινότητα.

Δραστηριότητες όπως θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική, παραδοσιακοί χοροί, αθλοπαιδιές, εκδρομές και εκπαιδευτικοί προορισμοί, διατήρησαν το ενδιαφέρον των παιδιών αμείωτο.

Το τέλος της πρώτης περιόδου έκλεισε την Παρασκευή 8 Ιουλίου με μια όμορφη γιορτούλα, παρέα με όλα τα παιδιά, τους δασκάλους και τους μουσικούς, όπου τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι με πολλά χαμόγελα ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανος Δάβρης και η υπεύθυνη κ. Σουλτάνα Μαμμή.

Συγχαρητήρια σε όλους για το ζήλο που δείχνουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος, του οποίου συνεχίζεται η δεύτερη περίοδος μέχρι τις 29 Ιουλίου,  και την αμέριστη αγάπη που δείχνουν στα παιδιά, καθώς και στον Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση για την συμπαράσταση του σε όλη αυτή την προσπάθεια.

1