Ολοκληρώθηκε το «Χαρούμενο & Δημιουργικό Καλοκαίρι 2017» της Κ.Ε.Δ.Ω.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού διοργάνωσε και φέτος για 7η χρονιά και 2η  συνεχόμενη με δωρεάν συμμετοχή, ο πρόγραμμα «Χαρούμενο & Δημιουργικό Καλοκαίρι 2017» που αφορά παιδιά εργαζόμενων  γονέων.

Παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το πρόγραμμα εξελίχθηκε  κανονικά, εμπλουτισμένο, με πολλές δραστηριότητες,  διάρκειας 6 εβδομάδων (21 Ιουνίου-29 Ιουλίου), χωρισμένο σε δύο περιόδους,  δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να ξεφύγουν από τη καθημερινότητα.

Δραστηριότητες όπως θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική, παραδοσιακοί χοροί, αθλοπαιδιές, εκδρομές και εκπαιδευτικοί προορισμοί, διατήρησαν το ενδιαφέρον των παιδιών αμείωτο.

Η ΚΕΔΩ για τον εμπλουτισμό της δράσης «Χαρούμενο και Δημιουργικό Καλοκαίρι 2017» συνεργάστηκε με την Ορνιθολογική Εταιρία και την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

Το τέλος και της φετινής περιόδου  έκλεισε την Παρασκευή 28  Ιουλίου με μια όμορφη, λιτή αλλά πολύ χαρούμενη  γιορτή, παρέα με όλα τα παιδιά, τους δασκάλους και τους μουσικούς, όπου η υπεύθυνη  της ΚΕΔΩ κ. Σουλτάνα Μαμμή, τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι με πολλά χαμόγελα, εκ μέρους του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση και του  Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανου Δάβρη  Φέτος στο πρόγραμμα στα Νέα Παλάτια, το Καπανδρίτι και τον Αυλώνα μετείχαν 290 παιδιά και σε καθημερινή βάση 170 από τα 327 που εκδήλωσαν αρχικά ενδιαφέρον.

Συγχαρητήρια σε όλους για το ζήλο που δείχνουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος, του οποίου συνεχίζεται η δεύτερη περίοδος μέχρι τις 29 Ιουλίου,  και την αμέριστη αγάπη που δείχνουν στα παιδιά, καθώς και στον Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση για την συμπαράσταση του σε όλη αυτή την προσπάθεια.