Ολυμπία Χοψονίδου: Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου και προσπαθώ με τα κιλά μου

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι γονείς έξι υπέροχων παιδιών.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια, με το τελευταίο τους παιδί να ήρθε στη ζωή σχεδόν πριν έναν χρόνο, στις 20 Ιανουαρίου του 2020.

Μάλιστα η Ολυμπία Χοψονίδου συνηθίζει να επικοινωνεί με τους followers της στο Instagram και απαντά δημόσια στις ερωτήσεις που μπορεί να έχουν για τη καθημερινότητά της με τα έξι παιδιά στο σπίτι.

Ετσι σε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τρίτης η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε και μια προσωπική εξομολόγηση με αφορμή την ερώτηση ενός follower, σχετικά με το αν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στην υγεία της μετά τις έξι εγκυμοσύνες.

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου, μετά από τις φωτιές που άναψε για το μέλλον του ηγέτη του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι αντιμετώπισε κατά καιρούς προβλήματα υγείας, τονίζοντας ότι της έπεσαν τα μαλλιά, ενώ πάλευε μέχρι και με τα δόντια της.

“Κοίτα εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτζόνες αλλά τίποτα. Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά”, έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη.

ourlife.gr