Ο άντρας που λατρεύει να φορά γόβες και φούστες: «Είμαι σε μια ηλικία που δεν με νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι»

Ο 61χρονος Μαρκ Μπράιαν, παππούς με 4 εγγόνια, έχει το δικό του ξεχωριστό στιλ

Μαρκ Μπράιαν είναι ένας καθ’ όλα συνηθισμένος άνθρωπος.

Είναι 61 ετών, παππούς 4 εγγονιών και ζει ευτυχισμένος και χαρούμενος με τη σύζυγό του εδώ και 11 χρόνια.

Το 2010 μετακόμισε από το Τέξας των ΗΠΑ σε μια κωμόπολη της Γερμανίας, όπου εργάζεται σε μια εταιρία ρομποτικής και προπονεί μια τοπική ομάδα. Του αρέσουν το ποδήλατο, τα γρήγορα αυτοκίνητα και οι όμορφες γυναίκες, όπως λέει.

Αλλά και οι στενές φούστες και τα ψηλοτάκουνα. Ο Αμερικανός είναι ήδη μια ιδιοσυγκρασιακή διασημότητα των κοινωνικών μέσων και ό,τι κάνει είναι είδηση.

Το ενδιαφέρον του για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα μετρά πια 40 χρόνια, όταν έβγαινε με μια μεγαλόσωμη γυναίκα και δοκίμασε για πρώτη φορά τις πρώτες γόβες στιλέτο. Έκτοτε κόλλησε με τα γυναικεία ρούχα και δεν λέει τα βγάλει.

Η σύζυγός του τον υποστηρίζει, όπως λέει ο ίδιος, στην απόφασή του, αν και δεν της αρέσει που έχει γίνει διασημότητα στο Instagram για τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Ψηλοτάκουνα άρχισε να φορά στη δουλειά του εδώ και 5 χρόνια, τα οποία συνδυάζει με κομψές φούστες. «Είμαι σε μια ηλικία που δεν με νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι», λέει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Interview Magazine, «είτε τους αρέσω είτε δεν τους αρέσω».

«Οι άνθρωποι κοιτάνε τις φωτογραφίες μου και υποθέτουν αυτομάτως πως είμαι ομοφυλόφιλος»…