Ο Αγγελος-Χρήστος επέστρεψε νικητής στη μάχη για τη ζωή

Νικητής στη μάχη εναντίον της σπάνιας καρδιοπάθειας βγήκε ο πεντάχρονος Άγγελος – Χρήστος Καπουρτίδης από τον Βόλο, ο οποίος συγκίνησε το πανελλήνιο με την περιπέτειά του!

Ο μικρός αγωνιστής της ζωής επέστρεψε υγιής και δυνατός από το ταξίδι στη Βοστόνη, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα περάσει το υπόλοιπο καλοκαίρι με τους γονείς και τις αδελφές του!

Ανακουφισμένη η μητέρα του πεντάχρονου αγοριού ανακοίνωσε στο facebook το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτεια του γιου της και ευχαρίστησε για άλλη μία φορά όλους όσοι συνέβαλαν, ώστε ο Αγγελος να μπορεί να απολαμβάνει ξέγνοιαστος τη ζωή: «Καλησπέρα σας από τον Βόλο πλέον! Τη Δευτέρα πολύ αργά το βράδυ επιστρέψαμε στο σπίτι μας, όπου οι τρεις μεγάλες αγάπες (και στις οποίες θέλαμε να κάνουμε έκπληξη) που αφήσαμε πίσω μάς είχανε ετοιμάσει πάρτι-έκπληξη για να μας καλωσορίσουν. Ο Αγγελος είναι πολύ καλά και πλέον έχει επανέλθει στις γνωστές αγαπημένες του συνήθειες, δηλαδή μαλώνει με τις αδελφές του! Ολα καλά, λοιπόν! Σας ευχαριστούμε όλους σας και πάλι!» ανέφερε.

Ο μικρός Άγγελος – Χρήστος Καπουρτίδης γεννήθηκε με σπάνια συγγενή καρδιοπάθεια. Η ανταπόκριση του κόσμου στο πρόβλημα του πεντάχρονου αγοριού ήταν συγκινητική, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την επέμβαση, η οποία έγινε σε νοσοκομείο της Βοστόνης.