Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καπανδριτίου στηρίζει τους πυρόπληκτους σε Αφίδνες και Εύβοια

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καπανδριτίου φρόντισε για τη συγκέντρωση και αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στις Αφίδνες και στην Εύβοια και συγκεκριμένα στα χωριά Ελληνικά, Αγριοβοτανο, Πευκί, Ιστιαία και Ροδιες. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία, που αποδεικνύει το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και ότι όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μεγάλη καταστροφή.

Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καπανδριτίου κα Αργυρώ Ντάση για την ανθρωπιστική αυτή δράση, καθώς και στον επικεφαλής της Συμμαχίας Δημιουργίας Διονύση Καμπιώτη και στον Δημοτικό Σύμβουλο Βασίλη Μπιλίρη, όπως και στον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Φώτη Χρυσούλα και στον Ιωάννη Σταύρου για τη βοήθεια που πρόσφεραν στην υλοποίηση αυτής της κίνησης.

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καπανδριτίου:

«Ο αγροτικός συναιτερισμος καπανδριτιου σήμερα με την βοήθεια του Φώτη Χρυσούλα, Βασίλη Μπιλιρη και Ιωάννη Σταύρου ολοκλήρωσε την παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στις Αφίδνες και στην Εύβοια. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης καθημερινά 5μμ με 9.30μμ ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση όλους τους συμπολίτες μας!!! Καθώς και τα παιδιά της εθεκαπ για το μεγάλο έργο που προσφέρουν. Ένα θερμό ευχαριστώ ιδιαίτερος στην Γεωργία Μαρτινου και στην Αλεξία Αμοργιανου και στον Φώτη Χρυσούλα που πάντα είναι εδώ σε ότι και να τους ζητήσουμε.»