Ο Αλαφούζος τους αλλάζει όλους – Μεγάλο το ρίσκο

4.2.2016

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Τάκη Φύσσα και τον τεχνικό διευθυντή, Λεωνίδα Βόκολο. Τέλος και ο Μπούρμπος.

Ημέρα αποχωρήσεων στον Παναθηναϊκό. Όπως γνωστοποίησε η πράσινη ΠΑΕ, ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Τάκης Φύσσας και ο τεχνικός διευθυντής, Λεωνίδας Βόκολος έλυσαν κοινή συναινέσει τις συνεργασίες τους.

Οι δύο άνδρες είχαν περιορισμένο ρόλο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού τον πρώτο λόγο στις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις είχε ο Αντρέα Στραματσιόνι. Ο Φύσσας ανέλαβε το πόστο του τον Αύγουστο του 2014 και ο Βόκολος τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί και ο Χρήστος Μπούρμπος. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου της με τον 32χρονο αμυντικό, ο οποίος βρίσκονται κοντά στον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο.

Ο Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. προσωπικά τους ευχαριστούν για την προσφορά τους στην ομάδα, το επίπεδο συνεργασίας και το ήθος που επέδειξαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Ο Τάκης και ο Λεωνίδας θα είναι πάντα μέλη του Παναθηναϊκού. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη διαδρομή τους.

Δήλωση Τάκη Φύσσα 

«Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και έτσι θα παραμείνει. Όλο αυτό το διάστημα δούλεψα με αυταπάρνηση έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου. Ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τα στελέχη, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας που με επέλεξε για τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα να ολοκληρώσει τη χρονιά με επιτυχία, ώστε να προσφέρει στον κόσμο του Παναθηναϊκού τη χαρά που του αξίζει».

Δήλωση Λεωνίδα Βόκολου

«Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που υπηρέτησα αυτό το μεγάλο σύλλογο από ακόμα ένα πόστο. Στο διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα δούλεψα με ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα, στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε όλη τη ζωή μου. Είχα υποσχεθεί μόνο δουλειά και αυτό έπραξα στον υπέρτατο βαθμό με συνέπεια και επίγνωση των δυσκολιών. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου, από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μέχρι τους εργαζόμενους στο Κορωπί και στην ΠΑΕ. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό μας και ελπίζω να δώσει χαρά στον κόσμο μας που πραγματικά το έχει μεγάλη ανάγκη».

Η ανακοίνωση για τον Μπούρμπο:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου της με τον Χρήστο Μπούρμπο.

Ο 32χρονος αμυντικός εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας το καλοκαίρι του 2014 και έκτοτε κατέγραψε 33 εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του».