Ο Απόστολος Τζιτζικώστας φιλοξενήθηκε στο Δήμο Τανάγρας

31.10.2015

Το Δήμο Τανάγρας επισκέφτηκε εχθές, Σάββατο 30 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, προκειμένου να συναντήσει τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια και να χαιρετίσει τον κόσμο,  μέσα σε ένα φιλικό και ευχάριστο κλίμα.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Περγάλιας απήυθυνε θερμό χαιρετισμό στον κ. Τζιτζικώστα και στη συνέχεια ξεκίνησε συζήτηση στο Δημαρχείο Τανάγρας για θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και τις προεδρικές εκλογές της Ν.Δ.

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε πως από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα που απασχολούν τους Δήμους και τους δημότες. Επίσης πρόσθεσε πως ήρθε ο καιρός τη θέση της προεδρίας της Ν.Δ. να την αναλάβει ένα πρόσωπο με νέες ιδέες ακόμα και αν δεν είναι κοινοβουλευτικό.

“Αυτή η μάχη, είναι μια μάχη για να μπορέσει η παράταξη μας να μεγαλώσει” είπε χαρακτηριστικά και τόνισε “ο κακός μας εαυτός είναι ο εχθρός μας”.

Τον κ. Τζιτζικώστα υποδέχθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τανάγρας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, Βουλευτές, καθώς και πλήθος κόσμου που έσπευσε να τον δει και να τον ακούσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα λόγια του κ. Τζιτζικώστα που κατάφεραν να αγγίξουν κάθε ηλικία, ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, που ένιωσαν κοντά τους μια νέα παρουσία ικανή να κατανοήσει τους προβληματισμούς τους.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Απ. Τζιτζικώστας με τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Απ. Τζιτζικώστας με τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια