Ο Βασίλης Κόκκαλης ξανά υποψήφιος στο πλευρό του  Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής

Ανακοινώθηκε και, επισήμως, η υποψηφιότητα, για την Περιφέρεια Αττικής, του νυν Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη  Κόκκαλη, με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ο Γιώργος Πατούλης και ο Βασίλης Κόκκαλης συνδέονται με μια μακρά φιλιά και συνεργασία, από την εποχή που ο νυν Περιφερειάρχης ήταν Δήμαρχος στο Μαρούσι και ο Βασίλης Κόκκαλης Αντιδήμαρχος. Από τότε τα βήματά τους έχουν συγχρωτιστεί και προχωρούν μαζί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Βασίλης Κόκκαλης είναι ένας από τους πυλώνες του συνδυασμού του Γιώργου Πατούλη και μαζί έχουν κάνει σπουδαίο έργο τόσο στο Μαρούσι όσο και στην Περιφέρεια Αττικής.

Σε αυτές τις εκλογές ο Βασίλης Κόκκαλης θέτει υποψηφιότητα στον τομέα της Ανατολικής Αττικής. Η παρουσία του στην Πολιτική Προστασία, έχει, μέχρι σήμερα, θετικό πρόσημο. Αεικίνητος, εργατικός και μεθοδικός δίνει καθημερινά μάχη για όλη την Περιφέρεια ενώ σημαντικό είναι και το έργο του στον τομέα της ανακύκλωσης των σκουπιδιών.

Ο Βασίλης Κόκκαλης είναι μια δυναμική παρουσία που την έχει ανάγκη η Περιφέρεια Αττικής, την έχει ανάγκη η Ανατολική Αττική.