Ο Βασίλης Περγάλιας εκλέχτηκε πανηγυρικά Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας εκλέχτηκε ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας κατά τη συνεδρίαση, σήμερα, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, του οργάνου στη Λαμία, αφού επικράτησε της Δημάρχου Αμφίκλειας Ελάτειας Αθανασίας Στιβακτή.

Πρόκειται για μια σημαντική εκλογή για τον Βασίλη Περγάλια, η οποία δείχνει ότι ο Δήμος έχει μια αξιοπιστία και πέρα από τα όρια της επικράτειας του. Ο Δήμαρχος Τανάγρας με το έργο του έχει καταξιωθεί ως ένας ικανός αυτοδιοικητικός, που μπορεί να υπηρετήσει τα συμφέροντα όλων των δήμων της Στερεάς Ελλάδας Είναι τιμή και για το λαό της Τανάγρας να έχει εκπροσώπηση στο όργανο αυτό το οποίο μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό λόγο στα δρώμενα της Περιφέρειας. Να παρεμβαίνει και να καταθέτει προτάσεις για την ορθολογιστική και ισόρροπη ανάπτυξη όλων των δήμων της Περιφέρειας.

Πρόεδρος του οργάνου επανεκλέχτηκε ο πρώην Δήμαρχος Καρπενησίου και  νυν Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Σουλιώτης, ο οποίος ήταν η μοναδική υποψηφιότητα για την Προεδρία, νέος  Γραμματέας ο Αντιδήμαρχος Νέας Αρτάκης του Δήμου Χαλκιδέων Χαράλαμπος Κώσταρος, ενώ στην Εκτελεστική Επιτροπή ο  Γιάννης Ρούλιας και ο Ανδρέας Χατζησταμάτης.

Ο δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας μετά την εκλογή του δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που με στήριξαν και με επέλεξαν για τη θέση του Αντιπροέδρου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, μια θέση που θα τιμήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Καλή μας θητεία!»