Ο Β. Λεβέντης προτείνει στον Γ. Πλακιωτάκη να προχωρήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας

1.12.2015

Αφού τακτοποίησε τα του οίκου του επιχειρεί να κάνει κουμάντο και σε σπίτια άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Β. Λεβέντης σε μια προσπάθεια να μετατρέψει το πολιτικό σύστημα σε ροντέο.

Ο κ. Λεβέντης τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., ενώ έκλεισε το «παράθυρο» συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, έστω και με ψήφο εμπιστοσύνης επειδή, όπως είπε, ουδείς πρόκειται να αποδεχθεί την εφαρμογή των 9 σημείων που έχει θέσει ως όρο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο κ. Λεβέντης είπε πως ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. θα πρέπει να πείσει ακόμα και τους πιο «θερμοκέφαλους» βουλευτές του και να προχωρήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι το ίδιο είπε και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

«Του είπα [του Αλέξη Τσίπρα] ότι τα υπόλοιπα κόμματα -εμάς, τον Θεοδωράκη, τον Καμμένο- τι να μας κάνεις; Τι είμαστε εμείς;».

Ο κ. Λεβέντης αρνήθηκε ότι έχει υπάρξει επαφή στελέχους του κόμματος του με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, υπογραμμίζοντας ότι εάν συνέβη κάτι τέτοιο δεν έγινε με την έγκρισή του.

Τέλος, ερωτηθείς για το εάν μπορεί να υπάρξουν πρόθυμοι βουλευτές από το δικό του κόμμα που θα πουν «ναι» στα νέα μέτρα είπε: «Προδότες ελπίζω να μην υπάρξουν στο κόμμα της Ένωσης Κεντρώων».