Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Santa Maria!!!

 

 

“Βράδυ Σαββάτου” στο Santa Maria παρέα με τον μοναδικό Βασίλη Παπακωνσταντίνου!!! “Πριν το τέλος” του καλοκαιριού ήρθε η ώρα να ροκάρουμε με τον  αγαπημένο και πάντα επίκαιρο Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Το μεγαλείο της φωνής του θα μας ταξιδέψει σε αλησμόνητα μουσικά μονοπάτια που μόνο ο ίδιος γνωρίζει τόσο καλά να μας οδηγήσει.

 

 

Μόνο με 12 ευρώ είσοδο και ποτό έχουμε όλοι την ευκαιρία, το Σάββατο 22 Αυγούστου,  να πούμε “Οχι σε όλα που κουρέλια κάνουν τα όνειρα μου”, απολαμβάνοντας τις μπαλάντες του Βασίλη αλλά και τις επαναστατικές ροκιές του που θα ξεσηκώσουν για μια ακόμα φορά τα πλήθη που θα κατακλύσουν το λατρεμένο μας στέκι Santa Maria στην παραλία Πηγαδάκια Χαλκουτσίου.

 

 

Απίστευτες ερμηνείες, από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, σε τραγούδια που τα σπάει με την κραυγή του και τα ανασταίνει με έναν ψίθυρο. Έτοιμοι όλοι για ένα ακόμα μουσικό και απολαυστικό ταξίδι στο καράβι των ονείρων μας; “Άντε να λύσουμε να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα, δεν τους μπορώ, να ξενυχτήσουμε και να μεθύσουμε να τους ξεχάσουμε όλους εδώ ” με το καράβι Santa Maria!!! Θα είμαστε όλοι εκεί!!!