Ο γάμος του Δημάρχου Γλυφάδας με κουμπάρο τον Κ. Καραμανλή (Εικόνες και Βίντεο)

 

Ήταν ο «γαλάζιος» πολιτικός γάμος της χρονιάς.

Η Γλυφάδα και όλη, σχεδόν,  η Νέα Δημοκρατία συνόδευσαν, το απόγευμα, του Σαββάτου 21 Ιουλίου, το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και την εκλεκτή της καρδιάς του Εύα Ντογιάκου, με χιλιάδες ευχές, στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

Ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της Εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας  για να ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι στη ζωή τους.

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, ήταν ο κουμπάρος σε αυτή την υπέροχη τελετή.

Ο άνθρωπος που πίστεψε στο Γιώργο Παπανικολάου, τον εμπιστεύτηκε πολιτικά, πρώτα ως Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, μετά ως Ευρωβουλευτή και τώρα ως Δήμαρχο, ήταν αυτός που τον στεφάνωσε επισημοποιώντας και την άριστη μεταξύ τους προσωπική σχέση που διατηρούν.

Γύρω στις 20:15 έφτασε ο γαμπρός συνοδευόμενος από τη μητέρα του, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, όπου βρίσκονταν χιλιάδες φίλοι του ζευγαριού. Με υπομονή, παρά την αφόρητη ζέστη, χαιρέτησε έναν – έναν τους παρευρισκόμενους με κείνο το αφοπλιστικό παιδικό χαμόγελό του.

Ακολούθησε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγο του Νατάσα και τα δύο παιδιά τους Αλέξανδρο και Αλίκη, εν μέσω χειροκροτημάτων. Όλοι ήθελαν να του σφίξουν το χέρι κάτι που με χαμόγελο δεν αρνήθηκε σε κανέναν.

Λίγα λεπτά αργότερα, έφτασε εκεί και ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς όπου είχε χειραψία με το κ. Καραμανλή και τον γαμπρό.

Με το συνηθισμένο «στήσιμο», η νύφη έφτασε μία ώρα αργότερα στο χώρο  συνοδευόμενη από τον πατέρα της πρώην εισαγγελέα Εφετών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο. και ξεκίνησε το μυστήριο χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γλυφάδας κ.κ. Παύλου.

Οι καλεσμένοι ήταν εκατοντάδες για αυτό και η οργάνωση ήταν άψογη. Έξω από την εκκλησία είχαν τοποθετηθεί καθίσματα ώστε όλοι να παρακολουθήσουν το μυστήριο με άνεση μέσα από τις γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί.

Το “παρών” στο γάμο, μεταξύ άλλων, έδωσαν οι Αντιπρόεδροι της Νέας  Δημοκρατίας κ. Κ. Χατζηδάκης και Α. Γεωργιάδης ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης,  οι Βουλευτές κ. Γ. Βλάχος, Μ. Βαρβιτσιώτης και Γ. Κουμουτσάκος, ο Γιάννης Βρούτσης, η Άννα Καραμανλή, η Σοφία Βούλτεψη η Άντζελα Γκερέκου πρώην υπουργοί και Βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές, Δήμαρχοι, Σύμβουλοι του Δήμου Γλυφάδας, πρώην Πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, στελέχη της Νέας Δημκρατίας,  πολλοί εκπρόσωποι του πνευματικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού,  αλλά και του δικηγορικού κόσμου καθώς και εκατοντάδες καλεσμένοι.