Ο γάμος της χρονιάς στη Μύκονο! Παντρεύονται Ρέμος – Μπόσνιακ!

Μετά από χρόνια σχέσης και έχοντας ήδη αποκτήσει τον καρπό του έρωτά τους, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης.

Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο στη Μύκονο. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει διαρρεύσει προς το παρόν, ωστόσο, είναι σίγουρο ότι το ευτυχές γεγονός θα πραγματοποιηθεί στο νησί των ανέμων.

Μάλιστα, wedding planners από μεγάλη εταιρεία έχουν ήδη μεταβεί στη Μύκονο, προκειμένου να προετοιμάσουν τη μεγάλη μέρα στη ζωή του Ελληνα τραγουδιστή με την «εκλεκτή» της καρδιάς του και μητέρα της κόρης του.

Η εκκλησία όπου θα τελεστεί το μυστήριο έχει ήδη καθοριστεί, ενώ το γαμήλιο πάρτυ θα πραγματοποιηθεί στο «Nammos»

Όπως όλοι τονίζουν, πρόκειται να είναι ένας γάμος – υπερπαραγωγή, με ένα ονειρικό σκηνικό και παραμυθένιο στολισμό, ενώ το πάρτυ αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Καλεσμένοι θα είναι, εκτός από τους συγγενείς και τον στενό φιλικό κύκλο του ζευγαριού, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και ηχηρά ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ, ενώ πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως τον γάμο της χρονιάς!