Ο Γιώργος Καραμέρος η δυνατή φωνή ανανέωσης στην Ανατολική Αττική

 Η πολιτική χρειάζεται ανανέωση. Χρειάζεται δυνατές φωνές. Ανθρώπους που με πάθος θα υπερασπίζονται την ιδεολογία τους. Αλλά ευγενείς. Χωρίς ακρότητες και ιδεοληψίες. Ο Γιώργος Καραμέρος είναι ένας νέος πολιτικός, με οικολογικές ευαισθησίες,  που με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής. Να κάνει πράξη την θέληση του να εργαστεί για ένα καλύτερο αύριο. Για δικαιοσύνη παντού.

Επιτυχημένος δημοσιογράφος, επί δυόμιση δεκαετίες, μετέφερε τον παλμό της κοινωνίας με εγκυρότητα. Με την έγκριτη δημοσιογραφική πένα του αποτύπωνε γεγονότα και σχολίαζε την καθημερινότητα με σεβασμό στον πολίτη. Για αυτό κέρδισε επάξια την εκτίμηση των συμπολιτών του.

Η ενασχόληση του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αρχικά ως Αντιπεριφερειάρχης Αττικής και εν συνεχεία ως Επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένο Μαρούσι» και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμου Αμαρουσίου απέδειξε ότι στόχος του ήταν να προσφέρει στην κοινωνία, από όποιο μετερίζι οι πολίτες με την ψήφο τους τον  εμπιστεύονταν.

Ο Γιώργος Καραμέρος είναι ένας απλός άνθρωπος, προσηνής.  Μπορεί να χαίρει αναγνωρισιμότητας, αλλά πάνω από όλα είναι αγαπητός, γιατί είναι σεμνός και εμπνέει σεβασμός στο συνομιλητή του. Έχει επιχειρήματα.

Το ίδιο απλός στη λαϊκή αγορά, όπως  και στον πολιτικό του λόγο. Αγκαλιάζει τους πολίτες γιατί νοιώθει ένας από αυτούς, είναι κοντά  στα προβλήματά τους και αναζητά εφικτές λύσεις.

Η θετική ψήφος στο Γιώργο Καραμέρο αποτελεί ψήφο για μια δυνατή φωνή εκπροσώπησης στη Βουλή. Αποτελεί ένα βήμα ανανέωσης και εμπιστοσύνης σε νέα άφθαρτα πρόσωπα που μπορούν να πάνε τον τόπο πιο μακριά.