Ο Γιώργος Μαυρίδης υιοθέτησε τη σκυλίτσα που ακρωτηρίασαν στην Ξάνθη

Ο Γιώργος Μαυρίδης κρατά στην αγκαλιά του, την Παλόμα. Πρόκειται για ένα κουτάβι, το οποίο ήταν ακροτηριασμένο. Μάλιστα είχε βρεθεί στην Ξάνθη. Ο γνωστός tattoo artist αποφάσισε να υιοθετήσει την Παλόμα.

Η φιλοζωική ομάδα της Ξάνθης «adespotoulia Xanthi» προχώρησε σε δύο αναρτήσεις. Σε αυτές, ο Γιώργος Μαυρίδης, έχει στην αγκαλιά του την Παλόμα, ενώ κοντά του βρίσκεται και ο σκύλος του, Μόλυ.

Την αγάπησε και την πόνεσε όληΗ Ελλάδα .Χάρη στο Γιώργο και την Μόλυ θα συνεχίσουμε να την χαιρόμαστεΗ παλόμα θα μας θυμίζει τις δυο όψεις της ζωης!

Posted by Adespotoulia Xanthis on Monday, September 16, 2019

Σύμφωνα με την ίδια τη φιλοζωική οργάνωση, έχουν ξεκινήσει οι απαιτούμενες ενέργειες από τον γνωστό tattoo artist, ο οποίος θέλει να φροντίσει το ζώο. Πρώτα, ξεκινά με εξετάσεις, διότι η Παλόμα έχει μεγαοισοφάγο οισοφαγική παλινδρόμηση. Δηλαδή, δεν τρέφεται σωστά.

Για να ξεπεράσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, άρχισε θεραπείες κορτιζόνης, λόγω φλεγμονής από οξύ που της έριξαν στο στόμα. Η φιλοζωική οργάνωση επισημαίνει «Ας ευχηθούμε στον Γιώργο καλή δύναμη στον Γολγοθά του και να ξέρει ότι εμείς θα είμαστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί».

Καλημέρα σε όλους.Απο χθες η μικρή μας φίλη πέρασε στα χέρια του Γιώργου.Όσο χαρούμενοι και να είμαστε για την εξέλιξη…

Posted by Adespotoulia Xanthis on Tuesday, September 17, 2019

Ο γνωστός tattoo artist δημοσίευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, ένα Story, με την Παλόμα, η οποία βρισκόταν σε κτηνιατρείο της Θεσσαλονίκης.

Μόνο οργή έχει προκαλέσει ο βασανισμός που δέχθηκε, το άτυχο σκυλάκι. Το πόδι και το αυτί της κόπηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ έφερε ακόμη πολλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

enimerotiko.gr