Ο Γολγοθάς γνωστού τραγουδιστή μετά το εγκεφαλικό

Δύσκολες μέρες για την οικογένεια του Χρήστου Κανελλόπουλου μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη! Η ΔΕΗ απειλεί να τους κόψει το ρεύμα

Γολγοθά δίχως τέλος ανεβαίνουν το «μπαγλαμαδάκι» της Αθηναϊκής Κομπανίας Χρήστος Κανελλόπουλος και η οικογένειά του

Μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη ο καλλιτέχνης τα περασμένα Χριστούγεννα, που τον οδήγησε σε κέντρο αποκατάστασης στο Καματερό με κινητικά προβλήματα και προβλήματα στην ομιλία, η σύζυγός του Λίντα και η κόρη του Δάφνη είναι τώρα αντιμέτωπες και με τον κίνδυνο οριστικής διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι της οικογένειας.

«Ο Χρήστος μου ανεβαίνει μαζί με εμάς έναν γολγοθά. Η αριστερή πλευρά είναι νεκρή και τώρα ξεκίνησε τις φυσικοθεραπείες. Ομως αυτό θα πάρει μεγάλο χρονικό διάστημα για να αποκατασταθεί. Ανεβαίνουμε έναν γολγοθά και δεν βλέπουμε φως. Είμαστε σε απόγνωση, γιατί τα έξοδα τρέχουν καθημερινά, ενώ η ΔΕΗ μάς προειδοποίησε ότι θα μας αφαιρέσει το ρολόι παροχής του ρεύματος για πάντα από το σπίτι» λέει κλαίγοντας από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής η κυρία Λίντα, η οποία καθημερινά βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, ακοίμητος φρουρός. Μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες να δόθηκε μια συναυλία προς τιμήν του Χρήστου Κανελλόπουλου σε μουσική σκηνή της Αθήνας, ωστόσο τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ήταν απλώς σταγόνα στον ωκεανό που έχει να αντιμετωπίσει η οικογένειά του.

Τεράστια έξοδα

Η ίδια προσπαθεί να βρει μια λύση για το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, όμως δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα.

«Κάναμε τη συναυλία αυτή προς τιμήν του Χρήστου, πήραμε μια μικρή ανάσα, όμως τα έξοδα είναι τεράστια και μας πνίγουν. Δεν βλέπω φως και αυτό είναι που με ανησυχεί.

Και ο Παντελής Θαλασσινός μάς βοήθησε και η Γιώτα Νέγκα και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, αλλά και όλα τα παιδιά της Αθηναϊκής Κομπανίας είναι καθημερινά κοντά μας» αναφέρει στην «Espresso» η σύζυγος του καλλιτέχνη.

Τη ρωτάμε αν ο Χρήστος στενοχωριέται με όλα όσα συμβαίνουν. Η Λίντα Κανελλοπούλου ξεσπάει σε λυγμούς: «Οταν τον πηγαίνω βόλτα με το αναπηρικό αμαξίδιο μου ζητάει κάποιο τραγούδι να του πω. Και εκεί ο Χρήστος κλαίει σαν μικρό παιδί» αναφέρει.