Ο Γ. Γιασημάκης ζήτησε από τον Π. Πολάκη την αναβάθμιση των Τοπικών Ιατρείων Σκάλας Ωρωπού

Την αναβάθμιση των Τοπικών Ιατρείων Σκάλας Ωρωπού σε Τοπική Μονάδα Υγείας, ζήτησε ο Διευθυντής των Ιατρειών και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δυναμική Πολιτεία» κ. Γιώργος Γιασημάκης, κατά την παρέμβασή του, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία, με κεντρικό ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη, στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων Ωρωπού.

Ο κ. Γιασημάκης κατά την τοποθέτησή του  ζήτησε την αναβάθμιση των Τοπικών Ιατρείων Σκάλας Ωρωπού, τα οποία ανακατασκευάστηκαν και εξοπλίστηκαν με την ευγενική χορηγία του εφοπλιστή κ. Αθ. Μαρτίνου, και εγκαινιάστηκαν, τον περασμένο Μάιο, από το Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση, ώστε να έχουν τη δυνατότητα λειτουργίας σε εικοσιτετράωρη βάση.

Μια τέτοια αναβάθμιση θα δώσει τη δυνατότητα καλύτερης επάνδρωσης των Ιατρείων και με άλλες ειδικότητες απαραίτητες για την άρτια αντιμετώπιση όλων των περιστατικών στο Δήμο Ωρωπού.

Επίσης, ζήτησε τη δημιουργία Τοπικών Ιατρείων στον Αυλώνα, ώστε να καλυφτεί ιατρικά σε πρωτοβάθμιο επίπεδο μια απομακρυσμένη περιοχή η οποία έχει πολλές δημόσιες δράσεις, αλλά και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.