Ο Γ. Γιασημάκης παρουσίασε το συνδυασμό του «Συνεργασία Ευθύνης» και νέους υποψηφίους


Με μια μεγάλη εκδήλωση, την Κυριακή 17 Μαρτίου,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιώργος Γιασημάκης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό «Συνεργασία Ευθύνης» και παρουσίασε μερικούς από τους νέους υποψήφιους συμβούλους που τάσσονται στο πλευρό του.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στον πολυχώρο «Atlantis», ο κ. Γ. Γιασημάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του,   έδωσε το στίγμα  της νέας προσπάθειας του με το συνδυασμό «Συνεργασία Ευθύνης», αφού πρόκειται για μια συνεργασία πέντε πρώην υποψηφίων Δημάρχων που αποφάσισαν για το κοινό καλό να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με επικεφαλής τον ίδιο,  ενώ ο μέχρι πρότινος συνδυασμός «Δυναμική Πολιτεία» έκλεισε οριστικά τον κύκλο του.

Αναφέρθηκε στις αστοχίες  της Δημοτικής αρχής και έκανε λόγο για μια νέα δημοκρατική πορεία, με ισονομία, διαφάνεια και νοικοκύρεμα του δήμου, ώστε να λειτουργεί προς όφελος των πολιτών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των ονομάτων συγκεκριμένων υποψηφίων που πρόκειται να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κ. Γ. Γιασημάκη, χωρίς όμως να τους αποκαλύψει όλους, κρατώντας ακόμα κλειστά μερικά χαρτιά του, καθώς ο αγώνας μέχρι τις εκλογές του Μαΐου προβλέπεται σκληρός και απρόβλεπτος.