Ο Γ. Λιθαδιώτης νέος πρόεδρος του Α.Ο. ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ

Αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση του Α.Ο. Συκαμίνου  μετά την αποχώρηση από τη θέση του προέδρου του κ. Δημήτρη Τζεβελέκου.

Νέος πρόεδρος ανέλαβε ο κ. Γιώργος Λιθαδώτης ο οποίος μετείχε ως Γραμματέας και στο προηγούμενο Διοικητικό συμβούλιο.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. μετά τις αρχαιρεσίες της 16 Ιουνίου και τη  συγκρότηση του σε σώμα έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γεώργιος ΛΙΘΑΔΙΩΤΗΣ

Α΄ Αντιπρόεδρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ

Β’  αντιπρόεδρος: Γεώργιος ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Γεν. Γραμματέας: Παναγιώτης ΜΙΧΑΛΌΠΟΥΛΟΣ

Ειδ. Γραμματέας: Ανδρέας ΜΠΟΛΤΑΣ

Ταμίας: Ανδρέας ΡΑΠΤΗΣ

Γεν. αρχηγός: Αλέξανδρος ΛΕΜΠΟΥΣΗΣ

Μέλος & υπεύθυνος ακαδημιών: Ευάγγελος ΛΕΜΠΟΥΣΗΣ

Μέλος: Ιωσήφ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

Είναι γεγονός ότι ο ΑΟ Συκαμίνου είχε ξεκινήσει τη χρονιά πέρυσι με πολλές φιλοδοξίες και στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ. Για το λόγο αυτό έγιναν σημαντικές προσθήκες στο έμψυχο υλικό της ομάδας που κόστισαν αλλά τελικά δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες.

Ο κ. Δ. Τζεβελέκος έκρινε ότι η ομάδα χρειάζεται μια αλλαγή  στην προεδρία του συλλόγου, ώστε να ανασυγκροτηθεί και να χαράξει μια νέα πορεία. Ο ίδιος όμως παρέμεινε στο σωματείο ως Αντιπρόεδρος. Άλλωστε πεποίθηση αρκετών μελών της ομάδας είναι ότι θα πρέπει να αναζητήσει το μέλλον της μέσα από τους αθλητές των ακαδημιών που διαθέτει και με προγραμματισμό να επαναπροδιορίσει τους στόχους της, ώστε  σε βάθος χρόνου να κερδίσει την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα διοίκηση θα κάνει στροφή στα τμήματα υποδομών, για να κερδίσει το στοίχημα του μέλλοντος αφού υπάρχουν πολλοί ταλαντούχο, νέοι ποδοσφαιριστές.

Ο Α.Ο. Συκαμίνου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι, να διοργανώσει μουσική λαϊκή  βραδιά, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του.