Ο Γ. Οικονομάκος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη

Η υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου Ωρωπού Γιάννη Οικονομάκου, στο συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική»  ανακοινώθηκε,  μαζί  με άλλων υποψηφίων, χθες, Παρασκευή 7 Ιουλίου, επισήμως, από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, σε συνάντησή που είχαν στα γραφεία της Περιφέρειας στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Οικονομάκος ο οποίος έχει διατηρεί  άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Πατούλη έγινε  δεκτός με εγκαρδιότητα καθώς, πέρα από την κοινή ιδιότητα του γιατρού, που τους ενώνει, είναι η δεύτερη φορά που συντάσσεται στο πλευρό του Περιφερειάρχη Αττικής ως υποψήφιο.

Ο  Περιφερειάρχης Αττικής χαρακτήρισε τον Γιάννη Οικονομάκο τον καλύτερο γιατρό στην Βορειοανατολική Αττική και ένα Δήμαρχο που πέρασε κι άφησε έργο  στον Ωρωπό.

Στη σύντομη ομιλία του ο Περιφερειάρχης τόνισε καλωσόρισε όλους τους υποψηφίους στη μεγάλη οικογένεια του συνδυασμού τονίζοντας ότι «στην Περιφέρεια Αττικής  εκτελούνται πάνω δύο χιλιάδες έργα, μικρά και μεγάλα, που καθημερινά αλλάζουν την όψη  της Αττικής και η- ποιότητα ζωής των κατοίκων. Έργα που πρέπει να κοινωνηθούν σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας. Τεράστιο είναι το έργο της ψηφιοποίησης της Περιφέρειας.  Αλλά και διαχείρισης των υγρών αποβλήτων.

Η Περιφέρεια Αττικής είναι πρωταθλήτρια στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων από το ΕΣΠΑ με αύξηση 54%.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική» να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην εκλογική του περιφέρεια ο καθένας γιατί αυτοί είναι οι πρεσβευτές του έργου που εκτελείται. Ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη στις Περιφερειακές εκλογές για να πάει η Περιφέρεια ακόμα πιο ψηλά.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Οικονομάκος επεσήμανε ότι συντάσσεται στο πλευρό του φίλου του Γιώργου Πατούλη, ως απλός στρατιώτης, εκτιμώντας το τεράστιο έργο που έχει επιτελέσει. «Η Αττική αλλάζει», είπε, «και είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε όλοι να πάει ακόμα παραπέρα. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Για αυτό δηλώνω παρόν και σε αυτή την μάχη».