Ο Γ.Σ. Ωρωπού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Νεάνιδων Κ20-Α΄ Φάση-Α’ Όμιλος

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Νεάνιδων Κ20-Α΄ Φάση – Α’ Όμιλος συμμετέχει ο Γυμναστικός Σύλλογος Ωρωπού.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στην 3η αγωνιστική, τα κορίτσια της Ομάδας Βόλεϊ του Γ.Σ. Ωρωπού αναμετρήθηκαν με την ομάδα ΖΑΟΝ Κηφισιάς παίζοντας 3 σετ που έληξαν με βαθμολογία Γ.Σ. ΩΡΩΠΟΥ-ΖΑΟΝ 12-25, 10-25, 14-25.

Η Ομάδα Βόλεϊ του Γ.Σ. Ωρωπού απαρτίζεται, ως επί το πλείστων, από νεαρά κορίτσια που ανήκουν στην κατηγορία Κορασίδων αλλά αγωνίζονται επάξια μαζί με τις Νεάνιδες και είναι άξιες συγχαρητηρίων για την εξαιρετική απόδοσή τους. Οι κοπέλες κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα με τον Γ.Σ. Ωρωπού, τα οποία, στον αγώνα της Κυριακής, έκαναν μια αξιοπρεπέστατη και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Σε άψογη συνεννόηση με τον προπονητή τους Κώστα Διαμαντή και τη βοηθό προπονητή Μαρία Μάρκου, ακολούθησαν τις οδηγίες τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το χαμόγελο δεν έλειψε από τα πρόσωπα τους κατά την είσοδο και την έξοδο τους από τον αγωνιστικό χώρο, στέλνοντας έτσι το μήνυμα για την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες.

Η 4η αγωνιστική θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στις 11:00 εντός έδρας, με αντίπαλο την ομάδα της ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ακόμα  4 συνολικά αγώνες για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα.

Η Ομάδα Βόλεϊ Νεάνιδων Κ20 του Γ.Σ. Ωρωπού είναι μια ανερχόμενη Ομάδα με πολύ καλές επιδόσεις και προοπτικές ανόδου, με προπονητή τον Κώστα Διαμαντή και βοηθό προπονητή την Μαρία Μάρκου, η οποία έχει αναλάβει και το τμήμα mini volley που απευθύνεται σε παιδιά άνω των 6 ετών.

Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 694 533 5845