«Ο Δάκης ζυγίζει 42 κιλά και έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον»

Νέα ανησυχία για τον Δάκη, ο οποίος εδώ και καιρό δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο. Πρόσφατα ο γνωστός τραγουδιστής είχε νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Μετά τη νοσηλεία του, ο Δάκης έχει επιστρέψει σπίτι του. Ωστόσο, μια ανάρτηση του φίλου του, γνωστού χορογράφου Τάκη Σαγιώρ, προκαλεί νέα ανησυχία για την κατάσταση του τραγουδιστή.

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά!! Ο μεγάλος μας τραγουδιστής, με την βελούδινη φωνή ΔΑΚΗΣ….. δεν είναι καλά! Βρίσκεται στο σπίτι του και τον φροντίζουν ο αγαπημένος του εξάδελφος και ο πολύ στενός του φίλος και συνάδελφος του, μαζί με την σύζυγό του!! Ακόμα κοντά του βρίσκονται ο πιανίστας του “πολλά χρόνια συνεργάτης του” και ένας Αιγύπτιος που φροντίζει το σπίτι!

Το τηλέφωνο του “έχει αλλάξει νούμερο” το έχουν 2-3 στενοί του φίλοι!!!! Κανείς άλλος δεν πλησιάζει το σπίτι! Ήταν επιθυμία του Δάκη, δεν θέλει να τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και να τον…. λυπούνται!!!!! Γνωρίζω από καιρό την κατάσταση της υγείας του αλλά σεβόμουν την επιθυμία του να μην αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα!! Τώρα όμως φτάσαμε στο τέλος και καμιά σημασία δεν έχει πια τι θα ειπωθεί γύρω από την ασθένεια του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη!!!!!

Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον!!!!! Σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ποτέ δεν έλεγε κακιά κουβέντα για συναδέλφους, παρά την μεγάλη του καριέρα και την τεράστια αγάπη του κοινού ΔΕΝ καβάλησε ποτέ το καλάμι!!!!! Έζησε μια ευτυχισμένη ζωή!!!», ανέφερε η ανάρτηση του Τάκη Σαγιώρ.

newsit.gr