Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης συγχαίρει τους Επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2015

 

Συγχαρητήρια Επιστολή του Δημάρχου Ωρωπού Κου Θωμά Ρούσση στους Επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2015

 

 

Αγαπητοί νεαροί συνδημότες

 

 

με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών μας στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές, ολοκληρώνεται ένας πολυετής κύκλος προσπαθειών. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

Θα ήθελα να δώσω στον καθένα ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Ο τόπος μας και η χώρα μας έχει ανάγκη τις γνώσεις και τις ιδέες σας. Πρόκειται να αποτελέσετε το αύριο του Δήμου μας, και να τον αναδείξετε σε όλα τα επίπεδα. Η είσοδός σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι η  αφετηρία ενός νέου, μεγάλου “ταξιδιού”, κατά την διάρκεια του οποίου θα αποκτήσετε σημαντικότατα εφόδια επιστημονικής γνώσης και κοινωνικής παιδείας. Αυτά θα είναι τα ισχυρά θεμέλια, που θα σας επιτρέψουν, να διεκδικήσετε με επιτυχία την επαγγελματική σας αποκατάσταση και την κοινωνική σας καταξίωση.

 

 

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και οι γονείς για την οικονομική και ηθική στήριξη, αλλά και οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι υπήρξαν αρωγοί στις προσπάθειες των μαθητών, συμβάλλοντας  στην επιτυχία τους.

 

 

Σε όσους προσπάθησαν αλλά δε τα κατάφεραν, θα ήθελα να πω ότι δεν πρέπει να απογοητεύονται, αλλά να πεισμώνουν και να συνεχίζουν την προσπάθεια, καθώς η εισαγωγή σε ένα πανεπιστήμιο δεν είναι ο μόνος και απαρέγκλιτος δρόμος για την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Ανασυγκροτήστε λοιπόν τις δυνάμεις σας, θέσετε νέους στόχους και συνεχίστε με αισιοδοξία γιατί ένα νέο ξεκίνημα ανατέλει.

 

 

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή πρόοδο σε όλους.

 

 

 

 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

 

 

ΘΩΜΑΣ ΔΗΜ. ΡΟΥΣΣΗΣ