Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού ζέστανε τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πόλη

Μια Χριστουγεννιάτικη νότα πρόσφερε στα παιδιά και τους  μεγάλους ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού, με μια ωραία  γιορτή που ετοίμασε, σήμερα, στη πλατεία «Μητέρας» και στην παραλιακή συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Γ. Δροσίνη.

Ο Άη Βασίλης και ο Ξυλοπόδαρος ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαρούν με το face painting, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα αλλά και πολλά γλυκίσματα, που δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα και ζωντάνεψαν την πόλη.

Όλοι ένοιωσαν παιδιά, τραγούδησαν και αστειεύτηκαν, αφήνοντας πίσω τους για λίγο την σκληρή καθημερινότητα.

Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τη Σκάλα Ωρωπού και τα Νέα Παλάτια καθώς, φέτος, λίγοι ένιωσαν τη ζεστασιά των Χριστουγέννων στην έδρα του Δήμου Ωρωπού, που έμεινε χωρίς χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, μουντή και χωρίς την ζεστασιά και την  λάμψη άλλων χρόνων.

Ήταν μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου που ήθελε να προσελκύσει τον κόσμο στην αγορά και να την τονώσει, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κι όλοι είχαν μόνο καλά λόγια να πουν.

Για άλλη μια φορά ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού πρωτοστάτησε στη πόλη δίνοντας χαρά στα παιδιά τα οποία χόρεψαν, φωτογραφήθηκαν με τον Άη Βασίλη και τον ξυλοπόδαρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δένδρο και ένιωσαν ότι αυτές οι μέρες τους ανήκουν.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου με τον Πρόεδρο του κ. Θ. Γιουρούκο, τον Αντιπρόεδρο κ. Άγγελο Χατζηιωάννου, τον Γραμματέα κ. Ηλία Ανταλή, τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο και το μέλος κ. Δημήτρη Γιουνά, απόλαυσαν την εκδήλωση,  φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και μοίρασαν γλυκίσματα σε όλους.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπίων κ. Σπ. Μέξης, ο οποίος συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου για την πρωτοβουλία τους και  ευχήθηκε στον εμπορικό κόσμο τα χρόνια πολλά, καλή χρόνια και το 2018 πολύ καλύτερο για τις επιχειρήσεις τους.

Και του χρόνου με υγεία και καλές δουλειές στον εμπορικό κόσμο του Δήμου Ωρωπού που και αυτός βιώνει την σκληρή οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.